Gürkan abi şuna rakip olsana:mrgreen:
Çalıştığım şirketede çok kurye gelip gidiyor onların o ıslanmış halini o üşümüş halini ben çok kere şahit oldum ayak üstü hemen hemen her gelen kurye arkadaşla bilgi alış verişim oldu . Demek istediğim kuryeci arkadaşlarında sorunu oluyor ama Varsın motosikletçileri canavar görsün halkımız önemli olan bizim canavar olmadığımızı kanıtlamak :cat::rendeer:
Gürkan abi şuna rakip olsana:mrgreen:
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-videolari/58303-"rossi-46-bu-adam-hakkatten-cilgin-".html
slm millet rossinin kapışması izlemedim demeyin :cat:
morosikletin de ulaşım aracı olduğunu, çok kültürlü insanlarında bu vasıtaları kullandığını, gezme ve kaynaşmanın aracı olduğunu her önüme gelen motor düşmanına anlatıyorum.
sizlere hayırlı akşamlar :rendeer:
morosikletin de ulaşım aracı olduğunu, çok kültürlü insanlarında bu vasıtaları kullandığını, gezme ve kaynaşmanın aracı olduğunu her önüme gelen motor düşmanına anlatıyorum.
sen güzel anlatıyorsun da kardeş onlar anlamak istemiyorlar bence daga biraz önce bir malesef yine bayan eziyordu beni:rendeer:
sen güzel anlatıyorsun da kardeş onlar anlamak istemiyorlar bence daga biraz önce bir malesef yine bayan eziyordu beni:rendeer:
slm herkese ben geldım uzun bır aradan sonra gene![]()
1. minübüs arkasında
2. otobüs taksi arkasında
3. bayan sürücü arkasından gitmem :mrgreen: :mrgreen:
bunların ne zaman ne yapacağını kestiremiyorum :wiinkk:
ulen bişe de tuttun kask var kafamız da takmasak haklısıniyi akşamlar :rendeer:
seviyo bayanlar seni gürkan (gözleri kamaşmıştır kelinden kadıcagızın)![]()
ben seviyorum da zamanını kestiremiyorum :queen:1. minübüs arkasında
2. otobüs taksi arkasında
3. bayan sürücü arkasından gitmem :mrgreen: :mrgreen:
bunların ne zaman ne yapacağını kestiremiyorum :wiinkk:
Abi cazibene kapılmasın:queen:
dün akşam geziye cıkmışlardı yakaladım telefonla onları![]()
gürkancım aman sinirlenme bu yaşta sinir iyi değil senin için![]()