[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çalıştığım şirketede çok kurye gelip gidiyor onların o ıslanmış halini o üşümüş halini ben çok kere şahit oldum ayak üstü hemen hemen her gelen kurye arkadaşla bilgi alış verişim oldu . Demek istediğim kuryeci arkadaşlarında sorunu oluyor ama Varsın motosikletçileri canavar görsün halkımız önemli olan bizim canavar olmadığımızı kanıtlamak :cat::rendeer:

morosikletin de ulaşım aracı olduğunu, çok kültürlü insanlarında bu vasıtaları kullandığını, gezme ve kaynaşmanın aracı olduğunu her önüme gelen motor düşmanına anlatıyorum.

sizlere hayırlı akşamlar :rendeer:

morosikletin de ulaşım aracı olduğunu, çok kültürlü insanlarında bu vasıtaları kullandığını, gezme ve kaynaşmanın aracı olduğunu her önüme gelen motor düşmanına anlatıyorum.

sen güzel anlatıyorsun da kardeş onlar anlamak istemiyorlar bence daga biraz önce bir malesef yine bayan eziyordu beni:rendeer:

her kişi etrafında ailesinde 15-20 kişiyi etkiler ve emin olun bizler trafikte iyi niyetli hareketlerde bulunduğumuzda ,
bakış açısını değiştirebiliriz :cat:

sen güzel anlatıyorsun da kardeş onlar anlamak istemiyorlar bence daga biraz önce bir malesef yine bayan eziyordu beni:rendeer:

1. minübüs arkasında
2. otobüs taksi arkasında
3. bayan sürücü arkasından gitmem :mrgreen: :mrgreen:

bunların ne zaman ne yapacağını kestiremiyorum :wiinkk:

iyi akşamlar :rendeer:

seviyo bayanlar seni gürkan (gözleri kamaşmıştır kelinden kadıcagızın) :p

1. minübüs arkasında

Bayan sürücünün arkasında gitmede nerede gidersen Çoğu aynayı makyajını yapmak için kullanıyor ( İyi şöför olan Bayanlar Hariç ) :cat:Tanıdık bir bayan arkadaş var inanın 10 senelik ehliyeti var geçen sene araba aldı .Ufak çaplı kazalar yaptı ama tam beş defa :pale:

iyi akşamlar :rendeer:

seviyo bayanlar seni gürkan (gözleri kamaşmıştır kelinden kadıcagızın) :p
ulen bişe de tuttun kask var kafamız da takmasak haklısın
1. minübüs arkasında

ben seviyorum da zamanını kestiremiyorum :queen:
Abi cazibene kapılmasın:queen:

bayanlar malesef aynayı giderken yalnızca makyaj için kullanıyorlar birde gördüler benim gibi erkegi ne yapsın sapıttı:queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar