[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALLAH iyilik versin ablacım sorma geçen gittim dişime iğne vurdu 15 dk falan bekledik delmeye başladı acayip acıdı dedim acıyor ozaman anestezi tutmamış acıyı hissediceksin dedi yemin ederim kendimi polatalemdar hissettim işkenceye mağruz kaldım ya --- bide verdiğim tepki sadece koltuğun kolluklarını sıkmak ve gözlerimden usulca akan yaş oldu ALLAH kimseyi düşürmesin !!

ALLAH iyilik versin ablacım sorma geçen gittim dişime iğne vurdu 15 dk falan bekledik delmeye başladı acayip acıdı dedim acıyor ozaman anestezi tutmamış acıyı hissediceksin dedi yemin ederim kendimi polatalemdar hissettim işkenceye mağruz kaldım ya --- bide verdiğim tepki sadece koltuğun kolluklarını sıkmak ve gözlerimden usulca akan yaş oldu ALLAH kimseyi düşürmesin !!

amin kardesım amın ozellıklede benı yoksa kalbımı bırakırım valla:):):):):)

hah aferin canerim sen yaz böyle anlat acıyor gözlerimden yaş geldi diye anlat anlat daha dişçiyle ne kadar kötü anın varsa dök içini...::pokey::::pokey::

Oğlum Burçinim zaten korkuyor dişinde problem var götüremiyorum bide sen böyle anlattıktan sonra hadi bakalım kolay gelsin bana ::150::::150::::150::

ooowww fff pardonnss yaa :silent::queen: nerden biliyim ilker abii üff :))))

bak burçin abla bugün dişçiye gittim ya süper biyer miş yaa :D:D:rendeer::rendeer: sende git

hah aferin canerim sen yaz böyle anlat acıyor gözlerimden yaş geldi diye anlat anlat daha dişçiyle ne kadar kötü anın varsa dök içini...::pokey::::pokey::

Oğlum Burçinim zaten korkuyor dişinde problem var götüremiyorum bide sen böyle anlattıktan sonra hadi bakalım kolay gelsin bana ::150::::150::::150::

gitmiycem işte anlat kardesım devam et sen ben hıc gıtmıyım
bak ılker abınde dıyor bunu ve onaylıyor:):):):):):)

bak burçin abla bugün dişçiye gittim ya süper biyer miş yaa :D:D:rendeer::rendeer: sende git

hehehe gectı kardesım gectı

Son düzenleme:
ama kapıdan çıkarken tertemiz bir ağzın olduğunu yemeklerden aldığın tadın iyi yönde değiştiğini unutma dişlerinde bunlardan olması daha mı iyi :):)

en azından acı çekiyorsak nedeni var bunu gibi parazitlerle yaşamayı terketmiş oıluyoruz :)))

ama kapıdan çıkarken tertemiz bir ağzın olduğunu yemeklerden aldığın tadın iyi yönde değiştiğini unutma dişlerinde bunlardan olması daha mı iyi :):)

en azından acı çekiyorsak nedeni var bunu gibi parazitlerle yaşamayı terketmiş oıluyoruz :)))

canım kardesım geçicen bunları bosuna ugrasma bence:):):):):):)

Canercim bencede kasma fazla geçti artık ama bu verdiğin bilgilerle artık Burçin ablanı birlikte götüreceğiz dişçiye , yapacak bişey yok koyacaksın elini taşın altına sende :queen::queen::queen::queen:

sen öyle san :) yarın öbürgün ağzına attğın lokmanın yarısı nereye gitti diye ararsın :):queen:

Canercim bencede kasma fazla geçti artık ama bu verdiğin bilgilerle artık Burçin ablanı birlikte götüreceğiz dişçiye , yapacak bişey yok koyacaksın elini taşın altına sende :queen::queen::queen::queen:

can kurban :) bi telefon yeter de geldikten sonra asıl iş başlıcak :D

Son düzenleme:
hıst ne oluyor bakıyım 2 nızde olsa 10 kısı de olsa gitmiycem askım nekadar ınat oldugumu hatırlatmama gerek yok sanırım sence:):):):)

selam millet

sizi seviyorum :rendeer:

sabahki konuyla ilgili görüşlerimi akşam bildiricem sevgiiler saygılar :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende geldım ama gıdıorum galatasary macına ıns konvoy cekerken gorururm bıkacınızı hadı ıyı aksamlaar

ALLAH ALLAH kimse yok topicte herhalde hell24 orada ziyfet başladı kanımca aloooooo nerdesiniz millet :queen::queen::queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar