[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok abicim sigara dahi içsen % bilmemkaç alkollü çıkıyorsun ondan en fazla 1 şişe bira fazlası şöförlere haramdır :D şöför olmayanlara helal mi yoksa :p

ben kaçtıımm hadi iyigecelerrr :)

Son düzenleme:
motor olan heryerde ablacım motor sürücülerine içki yasak tabi süpürge şöförlerine sözüm yok :queen:

v.aleykümselam hoşgeldin abi ALLAHAISMARLADIK ben kaçıyorum yarın yazılım var oof of şu haziraı halatla çekiyorum :wiinkk:

kaç aslaım kaç doğru ineklemeye şimdiden kolay gelsin sapla samanı ayırmak gerekir önce okul ve eğitim :cat:

hoşbuldum canlarım :)

Son düzenleme:
mecburen yatacam arkadaşlar pende bişi yazamadık ama :)
diloşun evdeki resimleri nere attınız ark bulamadım ben? biri cvp yazar heralde :)

Garipçe çoooook Güzel Bi Gezi Yeri Kuyucadısı Işini Biliyorsun Recokarapa Yoğun Bi Baskı Yapın Gelmesi Için Zira Onun Artcısı Benim O Gelmesse Ben Gelemem Lütfen Recokarapı Mesaj Bozgununa Uğratın

mecburen yatacam arkadaşlar pende bişi yazamadık ama :)
diloşun evdeki resimleri nere attınız ark bulamadım ben? biri cvp yazar heralde :)

henüz biyere atılmadı ama gürkan çöpede atmış olabilir :p

Garipçe çoooook Güzel Bi Gezi Yeri Kuyucadısı Işini Biliyorsun Recokarapa Yoğun Bi Baskı Yapın Gelmesi Için Zira Onun Artcısı Benim O Gelmesse Ben Gelemem Lütfen Recokarapı Mesaj Bozgununa Uğratın

recokarap sanırım mesajı aldın bak artcın gelmek istiyo sende belkiden evete dogru çıkıver artık :bounce: :p

Son düzenleme:
Biliyormusunuz Ama Garipçe Köyündeki Kale Nin Içinden Galata Kulesinin Altına Kadar Uzanan Bir Yol Var Bizans Askerleri Burayı şehir Işgalinde Kısa Yoldan Karadenize Açılabilmel Için Inşaa Etmişler Ne Kadar Ilginç

Yapın Abicim Mahalle Baskısı Yapın

Son düzenleme:
Biliyormusunuz Ama Garipçe Köyündeki Kale Nin Içinden Galata Kulesinin Altına Kadar Uzanan Bir Yol Var Bizans Askerleri Burayı şehir Işgalinde Kısa Yoldan Karadenize Açılabilmel Için Inşaa Etmişler Ne Kadar Ilginç

o zaman beyoğlundan gelecek arkadaşlar ordan dalsınlar garipçeden çıkarlar :cherry:

kalenin içine girdik ancak çok karanlıktı ve herhangi bir yol göremedim ben :silent:
gittiğimizde mutlaka inceliycem :cat:

Zaten Kapatılmış Durumda Zira Bizim Türk Insanı Malum Lan Burda Ne Var Bi Bakalım Der Bi Daha çıkamaz Ordan Kale Ayyaşcıların Mekanı Lu Son Zamanlarda

Neyse 14 Nisanda Gelmeye çalışcam [ist Mt ]recokarapa Mahalle Baskısına Devam Artıcısı Olarak O Gelmese Bende Gelemem Bi Sinerji Yaratalım Herkeze Iyigeceler

Son düzenleme:

ona bakarsan onların hepsi birbirlerine bağlantılı söylemlere göre
altınçarşısının altından geçen tünelleride haberlerde görmüştük söylentilere göre bunlardan biri adalara uzanıyor biri kız kulesine ve diğeride anadolu yakasına geçiyor ve anadolu yakasındada bizim burada küçükyalıda bi yer war kapıları kapalı durumda 3 girişi bulunmakta bunlardan biri karşıdan gelen tünellerle birleşmekteymiş biri yine adalara çıkıyor ve biride izmite kadar gidiyormuş....

bole uzun bi hikaye kısacası :queen: ama içerisi tuzaklar abidesi uçsuz bucaksız kuyular zindanlar kelepçeler iskeletler vs. mahalleden arkadaşım tam yanındaki apartmanlardan birinde :cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar