![]()
Ersen 100. resminiz:queen:
![]()
çek çek![]()
![]()
Bizim Fatih yine körkütük...:queen: ayık olduğu günü bilmem...
Ersen enişte naber...sezonu açmışın...
![]()
Ersen 100. resminiz:queen:
![]()
çek çek![]()
![]()
[Cenkle kardeşizdir biz...:
bu tatlı adamda kimmiş...bay yalnız...:rendeer:
dostdark helal olsun sana be...sende olmasan gece yalan olacak gelemeyenler için...![]()
caplin apla kızmadın demi...ale:
caplin valla bilmiyodum ben...kusura bakma yav...bu fotodaki kızın sen olduğunuda şimdi öğrendim aslında ...ya hani olur ya insan sevdiğiyle samimi pozlar verir ondan sandım...ayıp olmasın ya...sonuçta kendi aranızda güzel bir dostluğunuz vardır...biz dışarıdan anlayamayız bunu sende anlayışla karşıla...ha mesela perili tanıyom tatlı bıdık...ama senle tanışamadık...sevgiler...
ben fotodaki kızı CENK kardeşimin sevgilisi sandımda...böyle oldu işte...sorry...pot kırdık galiba...ale:
ale: :cat: no problema sinyorita...
![]()
::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop:::cherry:
Açıklama yapayım adım deliye çıkmasın arkaaş bana tokat attı ben de onu ısırdım:queen:
nereden anladın yalnızlığımı:mrgreen: mete_han alacağın olsun gelmedin ama şunu bilki seni aradı gözlerim nerede bizim çılgın motosiklet'ci metehandro dedim:mrgreen: gönül dostu özlettin be :rendeer:bu tatlı adamda kimmiş...bay yalnız...:rendeer:
dostdark helal olsun sana be...sende olmasan gece yalan olacak gelemeyenler için...![]()
caplin apla kızmadın demi...ale:
nereden anladın yalnızlığımı:mrgreen: r: