[İstanbul MT] 9 Mart Cuma - Buluşma Yeri Bostancı Beer's - Herkese Fuar Davetiyesi

pic0269smallde3.jpg

Ersen 100. resminiz:queen:
pic0270smallxk9.jpg

çek çek:p

pic0275smallar7.jpg

Bizim Fatih yine körkütük...:queen: ayık olduğu günü bilmem...:p

Ersen enişte naber...sezonu açmışın...:)

pic0266smallez8.jpg

Efem bu fotoğrafda "cenkmenderes" kardeşimle pek bi yapışık poz vermişiz yanlış anlaşılmalara sebep olmasın aman ha!
Cenkle kardeşizdir biz...Eskiler yanlış anlamaz zaten de yeniler sevgili olduğumuzu falan düşünmesinler.Çocuğun kısmeti boş yere kapanmasın.:cherry:
CENK kardeşim boştadır ilgilenen bayanlara duyurulur:queen: :queen: :queen:

Burcu bana bakma ben sadece çekilen resimleri yüklüyorum
kim kiminle kim ne içmiş bilmem:mrgreen: :queen:

pic0306smallub1.jpg

pic0310smallnj7.jpg

pic0309smallty5.jpg

pic0307smallzo6.jpg

caplin valla bilmiyodum ben...kusura bakma yav...bu fotodaki kızın sen olduğunuda şimdi öğrendim aslında ...ya hani olur ya insan sevdiğiyle samimi pozlar verir ondan sandım...ayıp olmasın ya...sonuçta kendi aranızda güzel bir dostluğunuz vardır...biz dışarıdan anlayamayız bunu sende anlayışla karşıla...ha mesela perili tanıyom tatlı bıdık...ama senle tanışamadık...sevgiler...

ben fotodaki kızı CENK kardeşimin sevgilisi sandımda...böyle oldu işte...sorry...pot kırdık galiba...:pale:

[Cenkle kardeşizdir biz...:

:pale: :cat: no problema sinyorita...:)

Son düzenleme:
caplin valla bilmiyodum ben...kusura bakma yav...bu fotodaki kızın sen olduğunuda şimdi öğrendim aslında ...ya hani olur ya insan sevdiğiyle samimi pozlar verir ondan sandım...ayıp olmasın ya...sonuçta kendi aranızda güzel bir dostluğunuz vardır...biz dışarıdan anlayamayız bunu sende anlayışla karşıla...ha mesela perili tanıyom tatlı bıdık...ama senle tanışamadık...sevgiler...

ben fotodaki kızı CENK kardeşimin sevgilisi sandımda...böyle oldu işte...sorry...pot kırdık galiba...:pale:

:pale: :cat: no problema sinyorita...:)

:cherry: Olur böyle vakalar chaplin yakalar:queen:
Hep bu Soner manyağının yüzünden oluyo bunlar :p
Olan Cenk'e olacak çocuk evde kalacak :queen:

Soneeeer.
Gitti çocuğun karizması hatundan dayak yediğini herkesin görmesi gerekir mi?
Açıklama yapayım adım deliye çıkmasın arkaaş bana tokat attı ben de onu ısırdım:queen:

bu tatlı adamda kimmiş...bay yalnız...:rendeer:

dostdark helal olsun sana be...sende olmasan gece yalan olacak gelemeyenler için...:p

caplin apla kızmadın demi...:pale:
nereden anladın yalnızlığımı:mrgreen: mete_han alacağın olsun gelmedin ama şunu bilki seni aradı gözlerim nerede bizim çılgın motosiklet'ci metehandro dedim:mrgreen: gönül dostu özlettin be :rendeer:

Son düzenleme:
Amma mevzu dönmüş yahu burada.. Arkamızdan dizi çeviriliyormuş da haberim yok. Yok enişteler, yok erişteler :p Mete kardeşim ben enişte falan değilim. Chaplin ile sadece arkadaş olduğumu sen de tahmin edebilirsin de ne diye enişte lafları ettiğini pek anlamadım. Neyse konuyu uzatmaya gerek olduğunu sanmıyorum. Chaplin gerekli açıklamaları yapmış. O gün toplantıdaki bütün insanlar sadece dostlarımdı.

Vay be neler kaçırmışız inşallah bi daha ki buluşmaya gelebilirim çok güzel olmuş valla
İnşallah bi dahakine gelebilir ve yeni arkadaşlarla tanışırım

Metehancım ortalığı karıştırdın gene helal olsun:) Biz de seni ve derin devlet maceralarını dinlemeyi özledik:)

Ortalık karışmış değil Shamyl bizi tanıyan tanıyo,bilen biliyo...
Daha da önemlisi biz kendimizi biliyoruz.Benim başım zaten bağlı.
Tek sorun Cenk'in kısmetini kapatacaklar :p

bu kızın adının beste olup yeditepe üni.de okuyo olma ihtimali kaç?:)

eğer öyleseyle; alacağın olsun beste kaç sabah sigarandan otlandım bi motor muhabbeti yapmadın benimle:mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar kısada olsa aranıza kaldığım süre içinde yeni katılan arkadaşları ve özlediğim eski arkadaşları tekrar gördüğüm için kendimi şanslı sayıyorum .sağolasın özge kardeşim iyiki topladın bizleri biraraya ,senide sağlıklı ve neşeli görmek ayrıca mutluluktu iyiki varsın.
soner kardeş gönüllü olarak mt fotoğrafçılığından dolayı sanada bizlere bu güzel kareleri gösterdiğin için sonsuz teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar