[İstanbul MT] 31 Ağustos Akşamı Maltepe Sahildeyiz

barış zamanı

apache motorlularla kavgalıyız :p :cherry::queen::queen: en iyi motor Cbf 150 :cherry::cherry:

erdo motorları barıştırmaya ne dersin sahile karşı kafa kafaya koyup fotusunu çekip bu işi bitirelim ne dersin :) biz honda abi deriz sende apache kardeş dersin :rendeer:

erdo motorları barıştırmaya ne dersin sahile karşı kafa kafaya koyup fotusunu çekip bu işi bitirelim ne dersin :) biz honda abi deriz sende apache kardeş dersin :rendeer:

öle olmak zorunda zaten hepimiz kardeşiz çok mahsun kırmızıgül koktu tiskindim birden :mrgreen:

boy

@denizcimuzaffer
vayy anaamm, admin olmadan buluşmamı olur yaavv
Admin yoksa biz varız kaaaaaardeşim :mrgreen:

.
.
Mehmet, listeye Marlboro Man+1 ekler misin....

Son düzenleme:
yine ben....daha önce sölediğim çimlerde piizlenme :) olayı sanırım yatacak böle olursa....yağmur çarşambada devam edecekmiş sanırım....cumaya kadarda çimler kurumaz :S evet yeni fikirler beklioruz....

pek sanmıyorum valla....:wiinkk: ama yere örtü ve benzeri şeyler sererekte bu işi çözebiliriz....

herkese slm bende eski bi üye olmama rağmen hiç katılamamıştım bi org.a
ben Zümrütevler tarafından gelicem ve dönüşte Kadıköye gidicem bu istikamette artçı olmak isteyenleri muzdarip bırakmam...
anladınız siz onu :cherry:
Bu arada ben stajerim şu anda ve staj 6.30da falan bitio 7 civarı maltepede oluucak bir grup insaan olucak mı yoksa ben sap sap beklermiyim ??

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
herkese slm bende eski bi üye olmama rağmen hiç katılamamıştım bi org.a
ben Zümrütevler tarafından gelicem ve dönüşte Kadıköye gidicem bu istikamette artçı olmak isteyenleri muzdarip bırakmam...
anladınız siz onu :cherry:
Bu arada ben stajerim şu anda ve staj 6.30da falan bitio 7 civarı maltepede oluucak bir grup insaan olucak mı yoksa ben sap sap beklermiyim ??

yok yok beklemezsin bende o saatlerde orda olurum her halde

çimenlik hesabı bişiler düşünüoz ama....yere otormak için örtü falan lazım çimlerin ıslaklığına kaşı....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar