Görevdeyiz inşallah !!!
avrupa yakasında buluşma yeri yok direk suadiye otelin orda olacağızBen korteje avrupa yakasından katılacağım ama burada nerede kaçta buluşulacak pek bir bilgi yok.
takriben 1.5 - 2 saat sürerprogram takribi ne kadar sürer arkadaşlar, kısmi de olsa izin alıp gelmeye çalışacağım.
Avrupa yakasından gelecek olan arkadaşlarla önceden toplanıp karşıya geçebiliriz ben bakırköy'den katılıyorum.
Bir grup arladaşımız da saat 11:00'de zeytinburnu ulusoy isparkta toplanacak diye biliyorum.
Gönlümüz sizinle...
Sıkı basın kornalara....
Ankaradan duyulsun...
ankara ile alakası nedir ?
Sence ?......
Mademki bişeyler anladın ne soruyorsun.....
Dini Bayram kutlanmıyor sonuç ta Milli Bayram kutlanıyor . Noel falan değil Türk milleti nin bağımsızlığı nı temsil eden bir Bayram . İktidarın değil milletin zaferi ni temsil eden bir Bayram . Etkinliğe gölge düşürecek bir durum yok ortada .bayım bayram kutlamaya gidiyoruz. siyasi mesaj vermeye değil. içinizde patlayan yanardağı durdurun lütfen. Güzelim etkinliğe gölge düşürmeyin.
Ne yanardağı ?bayım bayram kutlamaya gidiyoruz. siyasi mesaj vermeye değil. içinizde patlayan yanardağı durdurun lütfen. Güzelim etkinliğe gölge düşürmeyin.
Milli duygularınıda mı kaybetti bu milletben çok gelmek istiyordum.
bu arada, koskoca MT neden bayram konvoyu konusuna 2 sayfa yazmış.
asalında tek nedeni var...
Milli duygularınıda mı kaybetti bu millet