[istanbul MT] 30 Ağustos Zafer Bayramı şehitlik korteji

Super Moderator
30 Ağustos Zafer bayramında şehitlerimizi anmak ve şehit ailelerimizin yanında olmak için Edirnekapı şehitliğine sürüyoruz
motosiklete gönül vermiş siz değerli arkadaşlarımızıda aramızda görmek isteriz

kortej bilgileri

buluşma yeri : suadiye otel önü
buluşma saati : 10:00
hareket saati : 10:30
güzergah : suadiye otel önü hareket ile bağdat caddesi, kızıltoprakdan boğaz köprüsü yolu, boğaz köprüsü ,mecidiyeköy, halıcıoğlu, edirnekapı şehitliği

Kortej Kuralları :

- Motosiklet kıyafetlerimizi giymiş olacağız.
- Motosiklet sürücü ve artçıları kesinlikle KASK takmak zorundadırlar. KASK takmayan sürücüler ve artçıları Korteje ALINMAYACAKTIR.
- Kortejin amacına uymayan Bayrak, Afiş, vb. materyaller kesinlikle bulunmayacaktır. ( farklı din, siyasi vb. görüş afiş vb. materyallere kesinlikle izin verilmeyecektir )
- Sürüş hızı ve konvoya kesinlikle uyulacaktır. Aşırı sürat, tehlikeli ve rahatsız edici hareketler, gereksiz sollama vb. hareketler Kesinlikle YASAKTIR !

Grup sürüşü esnasında herhangi bir aksilik yaşanmaması için lütfen grup sürüşü kurallarına uyalım, yaşanacak olası aksilikler hepimizi üzecektir.

Bayrağını al, motorcu arkadaşını çağır sen de sürüşe destek ver!

facebook etkinlik sayfası : http://www.facebook.com/events/383574891768175/?
notif_t=plan_user_joined

arkadaş listenizdekileri davet etmeyi unutmayın

Son düzenleme:
şu sitede bi sen varsın aktif.

eğer ki tatil olursak o gün gelmeye çalışacağım

O gün Ankara'dayım. Anıtkabir'de olacağım ama motorsuz gidiyorum. Burda olsaydım mutlaka katılırdım. Organizasyon için tebrikler. Umarım birkaç yüz motorcu olur bu etkinlikte.

+1 varız. geçmiş senelerde olduğu gibi. Lakin siyasi mecraya çekilirse gelmeyi düşünmüyorum.

Super Moderator
şehit ailelerimiz için orada olacağız siyasetin bununla bir alakası olamaz

Motorlarımı satmasaydım kesinlikle gelirdim. Şuan sattığıma pişman oldum desem yeridir. . .

Super Moderator
acaba cuma gününe denk geldiği için mi bu konuya ilgi yok
yoksa başka sebepleri mi var:silent:

Ben korteje avrupa yakasından katılacağım ama burada nerede kaçta buluşulacak pek bir bilgi yok.

Alper,aynı tarihte Yalova Festivali ve festival esnasındada Yalovada bir 30 Ağustos sürüşü yapılacak.Bununda etkisi olabilir.Ancak İstanbulda olanların katılımda bulunacağını tahmin ediyorum.

Hani gündem bölümü dışında siyaset yapmak yasaktı ?!? Sizi marjinal çapulcular siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!! Neyse, kahraman Türk polisimiz destan yazar, aklınız başınıza gelir :bounce:

program takribi ne kadar sürer arkadaşlar, kısmi de olsa izin alıp gelmeye çalışacağım.

orda olmayı çok isterim ama gelmeyeceğim... motosikletim olmadan gezilere katılmak pek anlamlı gelmiyor bana.... aslında her şey motosiklet ile anlam kazanıyor galiba....

Avrupa yakasından gelecek olan arkadaşlarla önceden toplanıp karşıya geçebiliriz ben bakırköy'den katılıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar