[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya cadııııııııııııım bunlara bişi de yaa bunların napıca belli değil.. imalı imalı konuşuyolar..

bu dilaver denilen arkadaş o gün dragos ta kahvaltıdan sonra caddebostan a indiğimizde benim motosikleti kurcalayan çocuğa ayar veren arkadaş değilmi? :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla Cağla ben bu şile işinden bi poh anlamadım!! ctesi günü gitmek isteyenler icin grup yok mu? bp den sadece pazar günümü hareket edilecek? topicte hic tarih yok niye ? beni bi aydınlatsana,....

valla Cağla ben bu şile işinden bi poh anlamadım!! ctesi günü gitmek isteyenler icin grup yok mu? bp den sadece pazar günümü hareket edilecek? topicte hic tarih yok niye ? beni bi aydınlatsana,....

cumartesi çıkacaklar karışık çıkıyor ama herkes aşağı yukarı çıkacağı zamanı yazarsa cumartesi için sorun olmaz ben mesela 14-17 arası çıkmayı düşünüyorum gece beni bozar çünkü ben gece ağvadan şileye döneceğim :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ctesi günü yola cıkacak kim var kaçta nerden çıkıyor ???

yav gece çıkıyorsunuz iyi hoş ta o yollar çok virajlı ve gece şile den sonra kurfallı ya kadar ışık yok sanırım..dikkatli olun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
yav gece çıkıyorsunuz iyi hoş ta o yollar çok virajlı ve gece şile den sonra kurfallı ya kadar ışık yok sanırım..dikkatli olun.

ülkemde ışıksız yol var mı yaaa :mrgreen::mrgreen: aqp çalışıyordu en son her köye ışık, her yola asffalt die ? :queen::queen::queen:

arkadaşlar cumartesi gecesi 10 da tekirdğadan cıkıyoruz 12 de gürkan abi ve beraberindeki arkadaşlarla köprüden geçmiş oluruz.. o saatlerde gelmek isteyen katılabilir .)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar