[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar bende cumartesiden geliyorum çadırı aldım bide şişme deniz yatağı aldım:queen: bu arada şişme yatak almayı düşünüyorum ama pompa yok yanında olan yada getirecek varmı acele cvp...:)

Gürkan abi, benden yana herşey ok.. Cumartesi akşam çıkabiliriz.. şimdilik sorun yok.. sen bide iki üç tane 5 e 10 bul.. yolda lazım olur yolda olmazsa cadıyı bağlayıp yakmaya lazım olur :)

onun için ismailde her zaman yedek benzin var biliyorsun :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:23 PM ----------

arkadaşlar bende cumartesiden geliyorum çadırı aldım bide şişme deniz yatağı aldım:queen: bu arada şişme yatak almayı düşünüyorum ama pompa yok yanında olan yada getirecek varmı acele cvp...:)

bende bi tane balon şişirme ponpası var işini görür heralde :rendeer:

Yalovada şişirdim ama tam şişmedi bi aparat yapmaya çalışacağım.Halledebilirsem sorun olmaz.

hallederiz :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:37 PM ----------

unuturmuşum bunu yanıma almıya bak sen o zaman şamataya:mrgreen:

ya sende ne kötü niyetlisin kardişim...:p abimin dediği gibi buluruz bir yolunu...:bounce:

ya arkadaş ben anlatamıyorum kimseye bizde art niyet yok. biz uyarıyoruz sadece.. sonra yok beni uyarmadınız yok şöle oldu böle oldu demeyin diye.. ben yatmam mesela.. ne yatıcam abi etraf orman gece karanlık.. nolur nolmaz.. :mrgreen::mrgreen:

ya arkadaş ben anlatamıyorum kimseye bizde art niyet yok. biz uyarıyoruz sadece.. sonra yok beni uyarmadınız yok şöle oldu böle oldu demeyin diye.. ben yatmam mesela.. ne yatıcam abi etraf orman gece karanlık.. nolur nolmaz.. :mrgreen::mrgreen:

Sen kalbini ferah tut,rahat ol :cherry: Bişey olmazzz

tabi tabi.. ben bu filmin sonunu biliyom..

"ben onları abim bildim üç kişilerdi.." yok abicim beni korumayın ben kendimi korurum :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar