[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biri bana bişimi dedi :silent:
yok yok kötü bi rüya... hayır olsun... dolma dolmaaaa diye sesler vardıı sonra biri beni kaldırıp denize dogru fırlattı ben öle havada uçarken bi ara nuri abi korkunç bi kahkaha attı bi genç kız bagırıyodu uykulu uykulu bugün günlerden ne ben nerdeyim siz kimsiniz ne oluyo burda... sakin olll bişi yok dedi biri sonra bi gazoz tıslaması daha... hala dolmaaaa dolmaaa diye sesler devam ediyo denize düştümmm bi baktım uzakta agaç tepesindeki evim yanıyo çok uzagım denizin ortasında hiç bişi yapamadım... dolmaaaa dolmaaaa offffff ne korkunçtu :pale:

"abdala malum olur" derler.. doğruymuş demek..

Olmaz tabi :)

Abı unutmadım bakıyorum ama sorun zaten yeşıl olusunda sana dedıgım gıbı aynaları sıyah yapalım...

başka carede yok sanırım saol salih :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:41 PM ----------

biri bana bişimi dedi :silent:
yok yok kötü bi rüya... hayır olsun... dolma dolmaaaa diye sesler vardıı sonra biri beni kaldırıp denize dogru fırlattı ben öle havada uçarken bi ara nuri abi korkunç bi kahkaha attı bi genç kız bagırıyodu uykulu uykulu bugün günlerden ne ben nerdeyim siz kimsiniz ne oluyo burda... sakin olll bişi yok dedi biri sonra bi gazoz tıslaması daha... hala dolmaaaa dolmaaa diye sesler devam ediyo denize düştümmm bi baktım uzakta agaç tepesindeki evim yanıyo çok uzagım denizin ortasında hiç bişi yapamadım... dolmaaaa dolmaaaa offffff ne korkunçtu :pale:

dur sana bi çimdik atayım ben :bounce:

başka carede yok sanırım saol salih :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:41 PM ----------

dur sana bi çimdik atayım ben :bounce:

abı yesıl olarak yok dıger marklarada baktım bısey uydurabılırmıyız dıe ama yok sıyah yapalım ıkısınıde yada aynı renk yesıl boya alıp boyayalım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hell24 Cem, Oziville Ozan, yt_servan Dilaver ve Melek eşi, karaşahin, Turgay, beko serkan.. ve ismini hatırlamadığım diğer arkadaşlar niye gelmiyor ???? kaçarmı bu eğlence ??

yukardakilerden bazıları listede olabilr ben görmemiş olabilirm..

İstanbula döndüm bu hafta sonuda nereye gitsek diye düşünmiyeceğimiz bir gezi olacak heralde . Cumartesinden de mi gidiliyor ? konaklama filan nasıl olucak ayrıntı rica edelim kuyucadısından:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İstanbula döndüm bu hafta sonuda nereye gitsek diye düşünmiyeceğimiz bir gezi olacak heralde . Cumartesinden de mi gidiliyor ? konaklama filan nasıl olucak ayrıntı rica edelim kuyucadısından:)

ctesi sabah tan buluşma noktalarında buluşoruz pazar akşamına kadar sınırsız eğlence ve sonra dönüyoruz Abim...

Esas gezi Pazar sabah hareketle.Ancak bir kaçımız c.tesi akşamından çadırlamalı gideceğiz.Mekan ağvaya gelmeden kurfallı civarında bir kamping alanı.

Hell24 Cem, Oziville Ozan, yt_servan Dilaver ve Melek eşi, karaşahin, Turgay, beko serkan.. ve ismini hatırlamadığım diğer arkadaşlar niye gelmiyor ???? kaçarmı bu eğlence ??

yukardakilerden bazıları listede olabilr ben görmemiş olabilirm..

onlar süpriz yapmayı seviyo :p

c.tesi günü ist. dışındaki arkadaşlar ve istanbuldaki gelmek istiyen arkadaşlar için çadır kurma imkanı sagladık. asıl gezi pazar günü için. sen ne zaman gelmek istersen öyle gel :rendeer:

ctesi sabah tan buluşma noktalarında buluşoruz pazar akşamına kadar sınırsız eğlence ve sonra dönüyoruz Abim...

atma ziya din kardeşiyiz :p
c.tesi sabahını nerden çıkardın. c.tesiden gelen arkadaşların bi kısmı ögleden sonra birazı akşam hatta bi bölümde gece gelicek :wiinkk:

bırak aynayı cumartesimi geliyosun pazar mı? :bounce:
deni denize dökmek şart oldu birde dolmaları unut sen :)

sevindirik oldum he kadroya bak be :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:04 PM ----------

pazar günü gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler

demekki sen cumartesinden gelicen seni gidi seni :queen:

Gürkan abi, benden yana herşey ok.. Cumartesi akşam çıkabiliriz.. şimdilik sorun yok.. sen bide iki üç tane 5 e 10 bul.. yolda lazım olur yolda olmazsa cadıyı bağlayıp yakmaya lazım olur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar