[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen listeyi düzelt, yoksa ben seni düzelticem az sonra... sonra bakıcaz gelip gelmiceme..

Çaktırmadan yaparız bişiler...

ben buldum.. yasaksa muhtemelen cezası vardır.. eee bizdede cadı var FİNANSÖR mü olur SPONSOR mu olur bilemem her türlü para cezasını karşılar sen merak etme :queen::queen:

kendi bilir yani :queen:

ya sen bana foto yollıcaktın.. dur bi ara paslaşırız senle... gerekirse sen ortalarsın ben golü atarım kafanı yorma.. :)

havalar bukadar ısınmışken bir şile yapıp serinlemenin vakti geldide çoktannn geçiyo bile ::148::

sabah önce şile yolu üzerindeki üvezli köyünde köy kahvaltısı yapıp gözlemelerimizi yiyicez... ::dpac::

çaylar bitince şileye dogru yola devam edicez... yorulup iyice sıcaktan terlemiş bunalmışken şile sahillerinden kendimizi denize atıcaz... ::145::

yüzücez... eglenicez.... yorulucaz.... acıkıcaz....::156::

ögleden sonra yakıcaz mangalımızı.... açıcaz buz gibi kolamızı.... muhabbet şamata derken.... bikez daha denize girip dönüş yoluna çıkıcaz ::uzgunum:

avrupa yakası
buluşma yeri:
zincirlikuyu bp
buluşma saati: 9:00
haraket saati: 9:30

anadolu yakası
buluşma yeri:
ikea
buluşma saati: 9:15
haraket saati: 10:00

gelenler..........
1_kuyucadısı
2_aygül
3_karaşahin
4_oglumveben
5_kemalcolak34
6_tolgada
7_KyCd
8_akielos
9_hanedan
10_hasanpınar0537
11_kadir
12_RoMeO
13_taytıs
14_osbourne
15_wildhorse
16_polo34
17_korkut250+1
18_kurubuz+3
19_askon+1
20_mustafa 87
21_thaii_vtec
22_?

buluşma saatlerini bi yarım saat öne çekin yoksa öylen sıcagına kalırız bence kahvaltıda yapıcaz 1 de orda oluruz demedi demeyin :bounce:

evet haklısın valla biz 8.00 de buluşuyoruz öğlen oluyoz 10 da çıkarsak ka.ta oluruz allah bilir...

biz yol gözterelimde :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:20 PM ----------

hatta bu yakadan gelicekler yine 8 de gelsinler bence :cat:

biz yol gözterelimde :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:20 PM ----------

hatta bu yakadan gelicekler yine 8 de gelsinler bence :cat:

ya biz gelirizde son ra beklemeyelim cadı harbiden saatleri değiştir ya....avrupa yakası 8,,00 de olsun anadolu yakası 8,,30 yoksa çok geç kalırız...:cat::cat::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
buluşma saatlerini bi yarım saat öne çekin yoksa öylen sıcagına kalırız bence kahvaltıda yapıcaz 1 de orda oluruz demedi demeyin :bounce:

yau 9 erken bile şöyle 10,00 - 10,30 falan yapsak daha qüzel olmazmı abi :)

GKN

sbahın köründe ne yapıcan şilede, totomdaki pireleri gelip kovalıcaksan benide al :p

sbahın köründe ne yapıcan şilede, totomdaki pireleri gelip kovalıcaksan benide al :p

tamam canım senide alırım

gerçibendeki makineyle radara giriyorum ama yinede erken cıkalım dedim :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:00 PM ----------

:cat::cat::cat::cat::cat:

kocum zaten sen kalkamassın hiç boşuna beni üzme yani :bounce:

yarın eğitim var sonraki günde iş başı cuma cumartesi pazar istanbuldayım
pazar günü bebekte yada caddede olucam yazarım cumartesi akşamı gelirsiniz yanımada :mrgreen:

bakalım sanayi bölgesi felan gezicez genel olarak sabahtan benzin istasyonunda olucakmışız sonra yetkili servise uğrayıp oradanda sanayi bölgesine zıplayacakmışız 3 erkek 3 kız eşlemişler bide bizi :queen:

ne güzel bütün ihtiyaçlarınızı karşılamışlar...:queen:

naçizane fikrim anadolu yakası buluşma 09:15 hareket 09:30 olsun derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar