dürtsende uyanmaz...
o zaman durum fena.. :queen: uyandığında çok geç olabilir..
dürtsende uyanmaz...
onun kelini yerim göbeeni gıdıklarım ben,
zeyrek neresi olaki?
naçizane fikrim anadolu yakası buluşma 09:15 hareket 09:30 olsun derim
bu saatlerde hareket eder isek garanti denize 1 den aşagı giremeyiz kahvaltıiçin duracaz aramızda bende dagil 150 cc makineler var
muhalefet olmak istemem her yola gelirim :rendeer:
tamam canım senide alırım
gerçibendeki makineyle radara giriyorum ama yinede erken cıkalım dedim :mrgreen:
arkadaşlar saganak yagış nedeni ile şile gezimizi festivalden sonraki haftaya yani 26.temmuz pazar gününe erteliyorum. yaşanan aksilikten dolayı üzgünüm :rendeer:
arkadaşlar saganak yagış nedeni ile şile gezimizi festivalden sonraki haftaya yani 26.temmuz pazar gününe erteliyorum. yaşanan aksilikten dolayı üzgünüm :rendeer:
şile gezisine daha var kıs... :queen::queen::queen::queen::queen:
Buluttur bulut... geçer... yaz yağmuru bişe olmaz...
şeklinde pankart açılmıştı yaa.. :queen::queen:
şile gezisine daha var kıs... :queen::queen::queen::queen::queen:
Buluttur bulut... geçer... yaz yağmuru bişe olmaz...
şeklinde pankart açılmıştı yaa.. :queen::queen:
pek bulut gibi görünmüyo kadirale: ne çekiyosam hava muhalefetinden çekiyorum zaten
![]()
pek bulut gibi görünmüyo kadirale: ne çekiyosam hava muhalefetinden çekiyorum zaten
![]()
çok mu yagacak acaba
saglık olsun ben de bi hafta evde kalıp dinleneyim zaten annem kovacak yakında evden :queen:
bide şu festival nerde nasıl gidilecek ya :silent:
festivalden sonraya alınması daha mantıklı çocuklar, hem katılım yüksek olur hemde org öncede nyapılmış olur..
şuan cok güzel bir hava var dısarda yagmur ve toprak kokusu.....:cat::cat:
aynen aygül anam vuracak beni
:rendeer:
haklısın hava şimdi çok güzel ama o riski göze alamayız. 3-5 kişi olsak anlık karar verilebilir. fakat bu kalabalıkta yagmura yakalanmak ciddi sorunlar yaşamamıza sebep olur :rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:52 PM ----------
anlayışınız için teşekkürler :rendeer:
caglacım simdiki havayı söyledım suan dısarda olcaksın ve gezeceksın.o kokuyu cekeceksın içine.gezi için demedım zaten iş dolayısıyla gelemıodum...:cat::cat:aynen aygül anam vuracak beni
:rendeer:
haklısın hava şimdi çok güzel ama o riski göze alamayız. 3-5 kişi olsak anlık karar verilebilir. fakat bu kalabalıkta yagmura yakalanmak ciddi sorunlar yaşamamıza sebep olur :rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:52 PM ----------
caglacım simdiki havayı söyledım suan dısarda olcaksın ve gezeceksın.o kokuyu cekeceksın içine.gezi için demedım zaten iş dolayısıyla gelemıodum...:cat::cat:
:wiinkk: katılım da artış olacak :cherry::cherry:
caglacım simdiki havayı söyledım suan dısarda olcaksın ve gezeceksın.o kokuyu cekeceksın içine.gezi için demedım zaten iş dolayısıyla gelemıodum...:cat::cat:
Ben bilmem BEN yokum onu bilirim![]()
anlaşıldı geliyosun :wiinkk: