Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aaaaaaaaaaaa
çok ertelemişsin....ben büyük bi ihtimal gelemem... artık beni çıkart istersen..
Aynen bende öyle dedim.:cat:
valla ya gidip de yamyam gibi yolda ıslanmak da war.
bişey olmaz ya gelirsin
bu arada anadolu yakası toplanma yeri için de bi toplanma olsa iyi olur. ikea nerde ?
arkadaşlar yamur riskini göze alamayız anlayış lütfenale:
ondan değil be..ben o tarihte ist de değilim oyuzden gelemem diyorum tatildeyim...şehir dışında...anladınmı şimdi.:cat::cat::wiinkk:
ondan değil be..ben o tarihte ist de değilim oyuzden gelemem diyorum tatildeyim...şehir dışında...anladınmı şimdi.:cat::cat::wiinkk:
Aynen Bende çalışmadayım....şirket içindeyim ....Malesef....anladınmı şimdi.:mrgreen:
iki mesaj arasındaki 7 farkı bulun? :queen:
iki mesaj arasındaki 7 farkı bulun? :queen:
Ben buldum...Ben buldum...:mrgreen:
bu kopyeci kız.....ben o tarihde büyük bi ihtimal samsunda olucam....yıllık izin.:cat:
ha şişeyi buldunmu len sonunda helal sana :queen::queen::queen:
Ben o tarihde büyük bi ihtimal İstanbulda olucam....ama çalışıyor olucam..Yıllık Çalışma..:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:47 PM ----------
Onu bulması sana ait Canım.:queen:
sana zaten bi yıllık çalışma yapıcam ben neraklanma ..bu arada sen atlamadınmı orta yere ben buldum ben buldum diye al ozaaman hayrını gör..:queen::queen::queen::bounce:
Temel senin sırtıda çıkan nesnenin adı neydi..:cyclopsan:mrgreen:
öhööö öhööö kavga etmeyin ayırmam :bounce:![]()
korkut abi yoksa uzun eşşek oynamam
yas tutarım![]()
anadolu yakası buluşma yeri yeniden düzenlensin gerçekten..
içerenköy carrefour daha bilindik ve uygun gibime geliyor..
evden gelen aşırı muhalefete karşın halen geliyor gibiyim..
Len ben seni rüyamda görsem korkarım olm.:cyclopsanonu sana bi ara itinayla sölicem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:10 PM ----------
ayırma zaten bırak sarılı kalalım :queen::queen:
korkut abi yoksa uzun eşşek oynamam
yas tutarım![]()