[istanbul mt]19/06/09 smirnouf sinana mangal başında hoşgeldin buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen gelme senin şişmenden yaptırırım mazallahhh kulakların çınlar vallaa hee bize dayanmaz oda ayrı bi konu patlar gider :):):):) gel kardeşim gell ben senın daha arkana bincem bana teker nasıl yapılıyo onu öğretcen daha :):)

$i$meme fantazi kuran canli halime neler yapar :p zaten motorda arkana bincem demenden anla$iliyo :p

Sen de karşılama komitesi başkanı gibisin maşşallah.... Her gelene parti veriyosun...

Bizde gelelim bize de parti ver.... :queen::queen::queen::queen:

kiskanma :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:15 PM ----------

rola ile imam nikahı var aramızda...

benimlede gemici nikahi :p bu durumda rola kimin ? :queen::queen::queen:

kiskanma :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:15 PM ----------

benimlede gemici nikahi :p bu durumda rola kimin ? :queen::queen::queen:

karada benim denizde senin....
havada kimin bilmiyorum birazdan çıkar sahibi...

Moderatör
İstanbul'da olursam o tarihte gelirim. Bu aralar istanbul Yalova arası git gel yapacağız bol bol sanırım. Çağla netleşirse haber veririm sana. Sözkonusu arkadaşı her ne kadar sevmesemde :p

İstanbul'da olursam o tarihte gelirim. Bu aralar istanbul Yalova arası git gel yapacağız bol bol sanırım. Çağla netleşirse haber veririm sana. Sözkonusu arkadaşı her ne kadar sevmesemde :p

tamam gelirseniz çok sevinirim.
arkadaşı boşver sinan bahane mangal şahane :queen:

GKN

şimdi sinan geliyo die burdan fındıklıya tekermi döndürücez, direk sinanı döndürelim olmamı :p

ninjet: arkadaşım, şile biraz daha soora, kafa karıştırma lütfen, sen yenisin sanırım, asl pls :p

tamam bende sana kıyı cadısı dicem ozaman :p

bu arada

çağlaa biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şileye götürrrrr :queen:

deryacım gazlıycaz yakında şileye az sabır :p

şimdi sinan geliyo die burdan fındıklıya tekermi döndürücez, direk sinanı döndürelim olmamı :p

ninjet: arkadaşım, şile biraz daha soora, kafa karıştırma lütfen, sen yenisin sanırım, asl pls :p

gökhan yeni arkadaşın üstüne gitmesene heyecanlı işte görüyosun :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL

SAnki biz bayılıyoruz.... :queen::queen::queen::queen:
Maksat mangal olsun.... Bize ne BAKIMSIZ RUS TARZANI ndan..... :queen::queen::queen::queen::queen:

heee yeniyim... nie kafa karışsın yahu, sen burdaki arkadaşlara bişeymi ima etmek istiyosun arkadaşım, germesene ortamı... :farao:

GKN

ne şileyemi gidiyoruz :cherry:

yakındaa ::winkwink
SAnki biz bayılıyoruz.... :queen::queen::queen::queen:
Maksat mangal olsun.... Bize ne BAKIMSIZ RUS TARZANI ndan..... :queen::queen::queen::queen::queen:

mangaldan soora kalan sucuklarla beraber sana gönderim çakma planet bozması rus u sana :mrgreen:
heee yeniyim... nie kafa karışsın yahu, sen burdaki arkadaşlara bişeymi ima etmek istiyosun arkadaşım, germesene ortamı... :farao:

arkadaşım, kafa karıştırıyosun işte, yönetime şikayet ediyorum seni, öle germe ortamı falan, ben germem çizerim :cherry:

arkadaşım, kafa karıştırıyosun işte, yönetime şikayet ediyorum seni, öle germe ortamı falan, ben germem çizerim :cherry:[/QUOTE]

yönetim derken ???? beni banamı şikayet edicen :queen: :p

GKN

vay vay vay gizli yönetim var diyodum bu sitede ama gimse inanmıyoduu..
isyan çıkarırım valla, kraldan çok kralcı varkardeşim :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar