cadıı kızz kaçkere daha yazcaz bizide yaz diye yaşlandın artık iyicenek ya bi sihir yap gözlerine yada ben gözlük alcam![]()
cadıı kızz kaçkere daha yazcaz bizide yaz diye yaşlandın artık iyicenek ya bi sihir yap gözlerine yada ben gözlük alcam![]()
gözü görmez kulağı duymaz kocadı artık kocadı![]()
tamam yeni bi çıtır cadı bulalım canımıza binnet vallaeskiyi ver yeniyi al kampanyasından![]()
ee eskisini ne yapacağız atsan atılmaz satsan satılmaz :cherry: yine sitede kalsın oyalanıyohiçdeğilse
yalan söyleme cadı kız seniii bakıpta konuştum ama sen hemen değiştirdin oda başka bi konu iyi iyi gözler bozuk ama eller iyi çalışıyo halen![]()
yalan söyleme cadı kız seniii bakıpta konuştum ama sen hemen değiştirdin oda başka bi konu iyi iyi gözler bozuk ama eller iyi çalışıyo halen![]()
ben senişde verip eskiciye bi çamaşır ipi almamı karşılıgında bak gör sen
kizdirmayin cagla ablami , kuserim gelmem bak![]()
sen gelme senin şişmenden yaptırırım mazallahhh kulakların çınlar vallaa hee bize dayanmaz oda ayrı bi konu patlar gidergel kardeşim gell ben senın daha arkana bincem bana teker nasıl yapılıyo onu öğretcen daha
![]()
klavyeyi ezberlemiş ezbere yazıyo :queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:10 PM ----------
eskiciyi tanıyomuyuz ne var ne yok iki mandala gitti valla :queen:
oo beni anca değiştirse değiştirse mandala değil mandal fabrikasıyla değiştirir hahayattt![]()
kizdirmayin cagla ablami , kuserim gelmem bak![]()
bende gelicem bu gezegenden göçmezsemCADI hanım beni de eklermisin ...
sinirlerini aldırttı geçen gün kızmıyo artık :cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:29 PM ----------
biraz açarmısın konuyu :bounce:
şeyyy eee hangi konu acaba şişme konusumu teker konusumu:silent:
smirnouf vatana dönüyorrrr.... ::hosgeldi:flower::flower:
madem sinan geliyo bizde özlemiştir diye düşündük mangalı körüklemeye karar verdik
elbette showlarla dolu bir gece olucak.....
GKN den sinan şerefine tek teker show........... ::haapppy:::haapppy:
oglum ve benden göbek dansı...... ::comico::
yan yan mhrrm den yanlarım kralını tanımam şhow...... ::biggrinn
ninjet (derya) dan stopie show.....::biggrinn
drift religion ekibi de şhowlarıyla geceye renk katıcak.....::alkiis::::alkiis::::alkiis::
kaçırırsanız üzülürsünüz ::sapka::::sapka::
buluşma yeri:fındıklı sahil
buluşma saati:20:30
yarım ekmek sucuk+ayran:6tl
katılım listesi bu mesaj üzerinden güncellenecektir :embe::
gelenler:
1_smirnouf
2_kuyucadısı
3_istburak
4_GKN
5_nınjet
6_hasanpınar0537