Asılmayın birbirinize :queen::queen::queen:
Beleş çay varsa bende varım :cherry:
zati senin hayatın beleş :queen:
sen bu dünyaya bedavamı geldin :queen:
ötv ödemedinmi hıç kıss
çay bedavada şekeri parayla :queen:
Asılmayın birbirinize :queen::queen::queen:
Beleş çay varsa bende varım :cherry:
zati senin hayatın beleş :queen:
sen bu dünyaya bedavamı geldin :queen:
ötv ödemedinmi hıç kıss
çay bedavada şekeri parayla :queen:
Şeker gibi kısım ben şeker kullanmam parmağımı batırır içerim :queen::queen::queen:
sen bi gelmee çizerim:cherrycumartesi olsun kesin gelirim diyen bendim bi tanesi amaaaaa şimdik şöööle oluo:queen::queen:
ya ne bu yoğun bakım meselesi, ben doğum güünü falna dedin diye hatırlıyorum:silent:nıhahah kavaklı yetmedi dimi sizi gidi vat 69 cular siziiiiii (((![]()
hep benmi getircem la, birazda kardeşlerimizden görelimAnaa ismim yazılmüşş
Gelmezmiyim ordayım inşallah :rendeer:
Ay lav yu eMTiii
Ay lav yu eMTiiiii :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
Gökhan abi yine alayını dopla
Ben Pembeliyle Yeşilliyi sevmedim, Sarı zaten senindi :salut:
Bu sefer Kırmızılı istiyorummmm :cherry: annadın sen onüü :queen:
eğlence olur 3 as olur bide per::winkwinkvalla busfer kimse asenalık yapmasın gelsin gelsinde eğlenmenin tadına varsın zati gökhan olduğu yerde eğlenceomazmı sadece:queen: bekliyoruz herkesiiiii
evet senden bi ekşın bekliyoruzben de gelirim, niye gelmiyim....
sabah mesai var, sonra bi kadıköy yaparım (gelişime kayıt hesabı)
ordan gelirim.
bu kez serbeSS kıyafet.:bounce:
gökhan nedemek oluyor şimdi bu haluğun dediği...sana şeymi demek istedi(anla iştye yaw orda sölemiştim):queen::queen:
Vallaa o zaman erkek arkadaşıma duyurulur, 4 Şubat doğum günümdür :cherry::cherry:
:queen::queen: sen ne kadar iğrençsin üle yaa senden bunu beklemezdim valla
gkn duymasın :queen::queen:
yanlış anlar :queen::queen:
15-auphrates
evet senden bi ekşın bekliyoruz![]()
heyt millet hasta oldum o yagmurdan sonra c.tesi nasıl gelebilirim diye düşünüyorum ambulans la mı gelsem acaba
gkn olum sen güvenli sigara içiçene güvenli kemaldan kurtuluş ara![]()
Siz bu toplantıyı yaptığınızda ben çook uzaklarda olacağımale: Benim içinde eylenin hasret giderin, zati çok ihmal eder oldum dostları
ale: Herkese içten selamlar şimdiden
![]()
ümmet abiii, bendensin bendensin:queen:
senle çapkınlık turlarına başlayalım ufaktan, bekar kalıp alayına gitçez yaa:queen:
ne ısmarlıyon gökhan bendensin falan diyon çaymı,yemekmi yoksa kolamı bendensin demişinde.:bounce::bounce:ben başka şey anlamadım merak etme
ümmet abiii, bendensin bendensin:queen:
senle çapkınlık turlarına başlayalım ufaktan, bekar kalıp alayına gitçez yaa:queen:
ne ısmarlıyon gökhan bendensin falan diyon çaymı,yemekmi yoksa kolamı bendensin demişinde.:bounce::bounce:ben başka şey anlamadım merak etme
hadi ordan sizi alaycılar sizi :queen::queen::queen:
15-auphrates(.........) adım ne benim
.
ne alaycısı bea çocuk belki yemek veya kahvaltı ısmarlıcak:king::flower::king::flower::flower::flower:hadi ordan sizi alaycılar sizi :queen::queen::queen:
adım fırat
nickim ne benim?r:
r:
r:
:queen: