madem güzel olaak sende katıl iştee:cat::bounce:
Tugce'cim başka zaman inşallah, evet katılmak istiyorum ama şuanda jameika34'ün müsait olmadığını bildiğim için gelemiyoruz dedim yoksa gelmek isterdik çünki babası yoğun bakımda onunla ilgilenmesi gerekiyor. Başka zaman inşallah hem sizleri tanımak adına hemde eğlenmek için mutlaka geleceğim. Görüşürüz:rendeer:
gökhan nedemek oluyor şimdi bu haluğun dediği...sana şeymi demek istedi(anla iştye yaw orda sölemiştim)Anaa ismim yazılmüşş
Gelmezmiyim ordayım inşallah :rendeer:
Ay lav yu eMTiii
Ay lav yu eMTiiiii :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
Gökhan abi yine alayını dopla
Ben Pembeliyle Yeşilliyi sevmedim, Sarı zaten senindi :salut:
Bu sefer Kırmızılı istiyorummmm :cherry: annadın sen onüü :queen:
gökhan nedemek oluyor şimdi bu haluğun dediği...sana şeymi demek istedi(anla iştye yaw orda sölemiştim):queen::queen:
tophane size para verdi heralde habire orda buluşuyorsunuz![]()
Siz bu toplantıyı yaptığınızda ben çook uzaklarda olacağımale: Benim içinde eylenin hasret giderin, zati çok ihmal eder oldum dostları
ale: Herkese içten selamlar şimdiden
![]()
tophaneden başkabiryer yokmu koca istanbulda orda dumanları yutturuyorsunuz ciğerlerimize
dolar kurtarmaz beni euro yokmu :mrgreen:
geçen geldik ytl bile göremedık :cherry:
Sponsora ihtiyacım varmı sence :bounce:estağfurullah sizin kadar olamasamda bende kendi çapımda online oluyorum işte ara sıraböyle giderse olimpiyatlara katılıcam bu branşta :mrgreen:
what? o ne? ben ilk defa senden duyuyorum :cherry:
sana sponsormu oldu bunlar nedir anlamadım gitti![]()
abi babol için orada buluşuyoruz patronu ona kızmış hiç arkadaşların gelmiyor diye :queen::queen::queen:
o zaman gel bi turnuva yapalım :queen:![]()
Sponsora ihtiyacım varmı sence :bounce:
Nargilem Cafedeyzi dimi??? Ben başka yere gitmem hee ona göre
Babol bu arada herkesi kekledi sizin yüzünüzden çıktım işten diye:cherry: Meğer yalan söylediği için işten çıkarmışlar adam halâ yalan söylüyo :queen:
bu msjı delimavili yazmış sanırsam:mrgreen:
olüm buluşma bitmeden yeni buluşmanın topic imi açılır.
evet cumartesi günü olsaydı kesin gelirdim diyenler, sizleri afişe etmeden yazdırın bakalım isimleri:cat:
ben nie lahmacuncu olüom olüm, ben ateşli ngk yım:cherry:
ben seni özel olarak başka yere götürcem :queen:
orada çay bedava mış
yok ben yazmadın kıss hanedan yazdı :bounce:
yok ama sponsor sana bi tulum alsa hiç fena olmaz dimiSponsora ihtiyacım varmı sence :bounce:
yok ama sponsor sana bi tulum alsa hiç fena olmaz dimi![]()