[istanbul mt]08-09 agustos muhabbetin yeni adresi ''KIYIKÖY'' e gidiyoruzzz :))

iş olacak ya öğle saatlerinde bahçelievler yenibosnada bir siteye uğradım. baktım bir aqila ( yanlış görmediysem ) çadır, kamp malzemeleri yüklüyor. Hocam kıyıköye mi dedim ağabey biraz şaşkın eevet dedi. motosiklet net motosiklet net deyiverdim ben de şaşkıncana. dünya küçük motosiklet net ailesi büyük. hayırlı yolculuklar temennime sen de bir dahaki sefere artık temennisi karşılık bularak ayrıldık. herkese keyifli kamplar. ( milli eğitim müdürü izinde hala benim evraklar imzalanmadı daha ehliyet yok :( )

sağlık olsun ...

Hava da yükseliyor ... bu gün ve yarın hava çok güzel olacak.

Pazar sabahı yola çıkacak olan arkadaşlar varsa eğer 7 de TEM-Selimpaşa gişesinden giricem orada buluşabiliriz. Tel: 555 269 88 96

bizde sabah çıkıcaz arkadaşım büyükçekmeceden doğru yolda ararım numaranı yazmışsın benim ki 0533 4824531

Son düzenleme:
şimdi sabahın şu saatinde odun ateşinde çay koymuşlardır. oooh. akşamdan ateş yaktılarsa közün içine patates sokuşturdularsa ilk uyananlar bir güzel götürür közde patatesi.

eriyorum burda gidemedim diye ortadogulu yazdıklarını okuyunca dahada kötü oldum yaaa

saat 7 ben eve geldım. macera dolu bır gezı oldu benım ıcın tum arkadaslara ozellıkle tekırdağ mt dekı repsollu arkadasa coookkkk tesekkurrlerrrr

Ben yeni geldim eve saat 19:20 gibi İst'daydık , diloşlarla Bakırköy'de bi kahve içip dağıldık :) bendeki fotoları bugün yüklemeye çalışırım :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende 10 dakıka önce geldım sılıvrıde cay içtıkten sonra biraz oyalandık ve e 5 üzerınden evıme sağ salım geldım . arda yıne uyudu tamgaz o tarafıkte sankı ucan halı gibi geldık sonra resımleri ve gezi hakkında yazılarımı yazacağım herkese teşekkür ederim :rendeer:

abe kıss bizi neye yazmadın gelmeyiz bak :D:D ben polat bu arada bazılarınız beni tanımıyordu bile ama ben sizi tanıdıgıma cok sevındım yine başka bi yerde bulusmak üzere....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar