- Konu Yazar
pazar gunu gıden varmı kıyıkoy'e
var evet. topiği takip edersen yarın geleceklerde çıkar ortaya birazdan :wiinkk:
pazar gunu gıden varmı kıyıkoy'e
tarih:08/08/09 cumartesi
dönüş:09/08/09 pazar akşam
avrupa yakası
buluşma yeri:levent bp
buluşma saati:15:15
haraket saati:16:00
Arkadaşlar bir yazıyı okurkene çokkkkk dikkatli olunması gerektiğini ilkokuldan beri öğretmenlerimiz söylerdi ama biz halaaaa onları dinlemiyoruz hareket saatini şimdi farkettim iyikide farketmişim neyse lafı çok uzattım bende geliyom +1 yazınız lüten
Sürürgeye kaldın yine:mrgreen:
Herkese hayırlı yolculuklar ve eğlenceli bir haftasonu diliyorum:rendeer:
son dakka......
aygül ve tansel saray girişinde yolda kalmışlar... extrema lar yardım için kıyıköyden yola çıkmış...
son dakka......
aygül ve tansel saray girişinde yolda kalmışlar... extrema lar yardım için kıyıköyden yola çıkmış...
Geçmiş olsn.. Emrah Halleder dicemdetansel 4 zamanlı
p cadıda haber24 hesabı takılıyo valla
helal olsn kız sana
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:04 PM ----------
levente gitmene gerek yok abi incirli ömür plaza önünde bekle ordan her halükarda geçicekler...![]()
Geçmiş olsn.. Emrah Halleder dicemdetansel 4 zamanlı
p cadıda haber24 hesabı takılıyo valla
helal olsn kız sana
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:04 PM ----------
levente gitmene gerek yok abi incirli ömür plaza önünde bekle ordan her halükarda geçicekler...![]()
son dakka......
ya su ıse bak tam yola cıkıcakken olurmu boyle ış cuzdanımı bulamıyorum allahım calındımı yoksar: ama paralarımda onun ıcınde:salut: nasıl gelıcem ben sımdı kıyıkoy'e
aygülle az önce konuştum.
marş basıyo ama benzini almıyomuş. emrahlar gelmek üzereler dedi...
askon:gelebiliyosan bipi ye gel. sen bilirsin :rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:21 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:20 AM ----------
iyi bak oralardadır![]()
bipi nesaray kıyıköy fazla diil biliosn
da sorun şu
4 zamanlı o BMW
emrahsa 2 zamanlı
![]()
tüm arkadaşlara kazasız yollar dilerim :rendeer:
kuyucadısı
pazar sabahı gelenler var mı listede eğer yoksa 50 den sonra sıralayalım mesela ben 50. olayım![]()
bakıyom allahm yaa acaba motosıkletle işe gelırkenmı dusurdumale:
o cüzdan hiç tahmin etmediğin çok salak bi yerden çıkar.. demedi deme..