[istanbul mt]08-09 agustos muhabbetin yeni adresi ''KIYIKÖY'' e gidiyoruzzz :))

Konuyu Toplam 11 Üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
hlmky85, eeraktan, KyCd+, kuyucadısı, ımroz, ghostrıder, CengizhanD, ysfgunaydin

tarih:08/08/09 cumartesi
dönüş:09/08/09 pazar akşam

avrupa yakası
buluşma yeri:levent bp
buluşma saati:15:15
haraket saati:16:00

Arkadaşlar bir yazıyı okurkene çokkkkk dikkatli olunması gerektiğini ilkokuldan beri öğretmenlerimiz söylerdi ama biz halaaaa onları dinlemiyoruz hareket saatini şimdi farkettim iyikide farketmişim neyse lafı çok uzattım bende geliyom +1 yazınız lüten

bravo ımroz :cherry: türkçe öğretmenlerimizi dinlememiz gerekiyomuş demekki :p
tamam buluşma noktasında görüşmek üzere :rendeer:

Sürürgeye kaldın yine:mrgreen:

Herkese hayırlı yolculuklar ve eğlenceli bir haftasonu diliyorum:rendeer:

sagol tasarslan.. seni ne zaman görücez yanımızda :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:13 AM ----------

sudabatmıyanadam la konuştum az önce dün gece yagmur yagmış ama şimdi hava açıkmış. okey filan oynamışlar akşam. herşey çok güzel diyo... emrahlar şimdi balık tutmaya gitmişler selamı var hepinize

son dakka......
aygül ve tansel saray girişinde yolda kalmışlar... extrema lar yardım için kıyıköyden yola çıkmış...

son dakka......
aygül ve tansel saray girişinde yolda kalmışlar... extrema lar yardım için kıyıköyden yola çıkmış...

ya dünden beri sruyorum sana hey cadııııı yap bi büyüüü ya levente geleyımmi yoksa gişelerdemi beklıyeyım sizi :rendeer::rendeer:

Geçmiş olsn.. Emrah Halleder dicemde :) tansel 4 zamanlı :pp cadıda haber24 hesabı takılıyo valla :D helal olsn kız sana :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:04 PM ----------

levente gitmene gerek yok abi incirli ömür plaza önünde bekle ordan her halükarda geçicekler... :)

eray arabayla gelebılecekmısın bana haber beklıyorum

Geçmiş olsn.. Emrah Halleder dicemde :) tansel 4 zamanlı :pp cadıda haber24 hesabı takılıyo valla :D helal olsn kız sana :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:04 PM ----------

levente gitmene gerek yok abi incirli ömür plaza önünde bekle ordan her halükarda geçicekler... :)

incirli de ne işimiz var gişelerden otobandan gitmeyecekmiyiz iyiki sormuşum bak

ya su ıse bak tam yola cıkıcakken olurmu boyle ış cuzdanımı bulamıyorum allahım calındımı yoksa :pr: ama paralarımda onun ıcınde:salut: nasıl gelıcem ben sımdı kıyıkoy'e

aygülle az önce konuştum.
marş basıyo ama benzini almıyomuş. emrahlar gelmek üzereler dedi...

askon:gelebiliyosan bipi ye gel. sen bilirsin :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:21 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:20 AM ----------

ya su ıse bak tam yola cıkıcakken olurmu boyle ış cuzdanımı bulamıyorum allahım calındımı yoksa :pr: ama paralarımda onun ıcınde:salut: nasıl gelıcem ben sımdı kıyıkoy'e

iyi bak oralardadır :p

kuyucadısı
pazar sabahı gelenler var mı listede eğer yoksa 50 den sonra sıralayalım mesela ben 50. olayım :)

aygülle az önce konuştum.
marş basıyo ama benzini almıyomuş. emrahlar gelmek üzereler dedi...

askon:gelebiliyosan bipi ye gel. sen bilirsin :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:21 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:20 AM ----------

iyi bak oralardadır :p

bakıyom allahm yaa acaba motosıkletle işe gelırkenmı dusurdum:pale:

Arkadaşlar pazar sabahı gelecek olan arkadaşlar beni msn e eklesinler ordan konuşup kesinleştirelim.

bipi ne :D saray kıyıköy fazla diil biliosn :) da sorun şu :D 4 zamanlı o BMW :D emrahsa 2 zamanlı :D

bipi işte sen bilmiyomusun (bp) emrah iki zamanlı ustasıda yanında nejdet var sorun yok yani :wiinkk:

tüm arkadaşlara kazasız yollar dilerim :rendeer:

çok teşekkürler gürkan. keşke sizde bizimle olsaydınız :rendeer:

kuyucadısı
pazar sabahı gelenler var mı listede eğer yoksa 50 den sonra sıralayalım mesela ben 50. olayım :)

pazargünü gelenler olucak benim bildiğim kadarıyla.

bakıyom allahm yaa acaba motosıkletle işe gelırkenmı dusurdum:pale:

off üzüldüm yaa. inşallah düşürmemişsindir yada çaldırmamışsındır. çıkar biyerden umarım :pale:

o cüzdan hiç tahmin etmediğin çok salak bi yerden çıkar.. demedi deme..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar