[istanbul mt]08-09 agustos muhabbetin yeni adresi ''KIYIKÖY'' e gidiyoruzzz :))

bencede öyle görünüyor kadir.sabah eve girdim çıkıp doktara gidicektim bir gök gürültüsü o biçim yagmur.hayla evdeyim.ne demişler marmaranın havasıyla k..... güven olmazmış.yer yagmuru otururuz çadırlarda.:queen:

aynen abicim.. ondan sonra gezi olur sana işkence.. en sevmediğim şeydir.. şahsen ben yağmuru çok sevmem.. hele dışarıdaysam... ben tropik insanım, çok yağmura gelemem.. ılık olsun güneşli olsun.. :bounce:

Lüleburgazda yağmur falan yok hava güneşli ve hafif rüzgarlı :)
Eğer hazırlanabilirsek birazdan yola çıkmayı planlıyoruz..

erm

bugün ana mesajda güncellemeler yapılıcak. lütfen kontrol edin...

isim listemizi artık netleştirelim arkadaşlar

eğer işlerimi bitirebilirsem yetişirim size ya da sonradan yanınıza düşerim. bitmezde gelemezsem size şimdiden iyi eğlenceler... :wiinkk:

sucuk gibi olalım ne olacak, sucu-kibi motor kullanıyorsun sen de bişey diyomuyuz. :mrgreen:

ya şu konuyu bi açığa çıkaralım..

sucu - kasksız, montsuz, eldivensiz, ehliyetsiz (çoğu), amatörce, bilinçsiz olarak motor kullanırlar

(hepsi için geçerli değil.. alınmasın kimse)

ben - kasksız, montsuz ve bilinçsiz kullanmıyorum..

BEN SUCU GİBİ MOTOR KULLANMIYORUM KARDEŞİM..! bana bugün sucu diyenler yarın SUCUYA ARTÇI BİNMESİNLER o zaman..

ayrıca... sucu ne taşır? benim bildiğim bidon.. bana artçı binende bidon mu oluyo şimdi? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Lüleburgazda yağmur falan yok hava güneşli ve hafif rüzgarlı :)
Eğer hazırlanabilirsek birazdan yola çıkmayı planlıyoruz..

emrah kıyıköye yakşaştıgınızda beni bi arayın lütfen :rendeer:

ya şu konuyu bi açığa çıkaralım..

sucu - kasksız, montsuz, eldivensiz, ehliyetsiz (çoğu), amatörce, bilinçsiz olarak motor kullanırlar

(hepsi için geçerli değil.. alınmasın kimse)

ben - kasksız, montsuz ve bilinçsiz kullanmıyorum..

BEN SUCU GİBİ MOTOR KULLANMIYORUM KARDEŞİM..! bana bugün sucu diyenler yarın SUCUYA ARTÇI BİNMESİNLER o zaman..

ayrıca... sucu ne taşır? benim bildiğim bidon.. bana artçı binende bidon mu oluyo şimdi? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

sucusun işte sucuu sucuuu sucuuu :queen:

selamın aleyküm arkadaşlar sabah 4,30 da gök gürültüsü ile uyandım acaip güzel bir hava vardı . bulutlar hız sınırına uygun 80 km re ile ilerlıyordu. daha koyu olan bulutlar karaburun tarafından gelıyordu. dedim şimdi görmek lazım karadenızın ihtişamını dalgaların metrelerce yükselip kabardığını dedım bide arkasından karayel cıksa yaşamıştım bir gece cadırlar bir sağa bir sola eğiliyor yağmur taneleri ok gıbi cadırın üstünde trampet gibi ses cıkartıyor.uzakta olan denızın dalga ses leri kulağınıza ben geldiiiim yaklaştım dıyor cadırın fermuarını indirip bi de bakıyorsun denız kabarmış sahılı yok etmiş işte bu şimşekler simsıyah denızın ortasını aydınlatırken gök yarıldı sankı böğrüme kadar hissettiğim o
gürültü yü gök gürültüsü aman ALLAHIM ne mühtiş geceydi cadır uctu ucacak yağmur adeta bahce suluyor denız ben geldım diyor şimşekler havaifişek gibi neyse kısmet belkı yıne yaşarız:mrgreen:

sucusun işte sucuu sucuuu sucuuu :queen:

o halde sende bidon olduğunu kabul ediyon dimi..
beni arı soktuğunda sırf seni düşünüp o gidonu tekrar tuttum ya.. karşılığı bu muydu? :salut:
değerimiz bu kadarmış.. :salut::salut: :p

ben gidip bi avcılar turu yapiim gelcem sonra.. :rendeer:

selamın aleyküm arkadaşlar sabah 4,30 da gök gürültüsü ile uyandım acaip güzel bir hava vardı . bulutlar hız sınırına uygun 80 km re ile ilerlıyordu. daha koyu olan bulutlar karaburun tarafından gelıyordu. dedim şimdi görmek lazım karadenızın ihtişamını dalgaların metrelerce yükselip kabardığını dedım bide arkasından karayel cıksa yaşamıştım bir gece cadırlar bir sağa bir sola eğiliyor yağmur taneleri ok gıbi cadırın üstünde trampet gibi ses cıkartıyor.uzakta olan denızın dalga ses leri kulağınıza ben geldiiiim yaklaştım dıyor cadırın fermuarını indirip bi de bakıyorsun denız kabarmış sahılı yok etmiş işte bu şimşekler simsıyah denızın ortasını aydınlatırken gök yarıldı sankı böğrüme kadar hissettiğim o
gürültü yü gök gürültüsü aman ALLAHIM ne mühtiş geceydi cadır uctu ucacak yağmur adeta bahce suluyor denız ben geldım diyor şimşekler havaifişek gibi neyse kısmet belkı yıne yaşarız:mrgreen:

sabah sabah bu ilham nerden geldi usta:mrgreen:

Günaydınlar herkese..
Yarın yolda yağmur yok herkesin içi rahat olsun :cat:

severim böle havaları esrarengiz ürkütücü :bounce: :cherry:

o halde sende bidon olduğunu kabul ediyon dimi..
beni arı soktuğunda sırf seni düşünüp o gidonu tekrar tuttum ya.. karşılığı bu muydu? :salut:
değerimiz bu kadarmış.. :salut::salut: :p

ben gidip bi avcılar turu yapiim gelcem sonra.. :rendeer:

dikkatli git gel :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:02 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:01 AM ----------

cadı yarın yolda birşey ikram edecekmisin

ne gibi tatlım :bounce: :p

slm cadı ben bizimkilerin ne zaman hareket edeceğini bi öğrenebilsem gelicem bende
benide listeye ekliye bilirsin.
hee burada senin süpürgenin modeli ne :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam,
Bu" Yeşil vadi"köyün neresinde?
geç kalanlar ve Bilmeyenler icin google earth ten kroki ekleyebilir misiniz?

selam

sudabatmayan abi :mrgreen: aradı az evvel
hava çok güzel diyor varmak üzereymiş.
yalnız yeşilköy ü geçtikten sonra rüzgar varmış baya

dikkatli olalım

gittiginde tekrar arayacak

hepimiz inşallah güzel bi yolculuk yapar gider geliriz

slm mıllet ben geldıııııııııııııııım:rendeer:amma gezentu oldunuz be:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:24 PM ----------

ıyı abı sayende kacta yagmurun basladıunı ogrendım demekkı halılarımı kaynanam yagmur yagmadan aldı:)::xblink::::haapppy::queen::queen::queen::queen:

istanbul mt bu hafta kıyıköye gidiyorsa bende gelmek isterim mt ile tanışmayı çok istiyordum nasip olur inşallah,

hız sınırı felan koyuyormusunuz aranızda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar