[istanbul mt]08-09 agustos muhabbetin yeni adresi ''KIYIKÖY'' e gidiyoruzzz :))

Şile yolunda bir motorun bujisi kırılmış. yerine tel takmışlar öyle şileye gitti ve geri geldi.
o kadar söylüyorum sen anla, anlayan var mı :)
buji şakaydı ama yedeğin varsa getir tabii yanında. :)

iyi iyi ozaman içim rahatladı yaa cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum hadi iyi gecler sizlere ben yatar artık

açamıyorum açsamda uzun süre kalamıyoum. donuyo pc. az önce gene tüm elektriği kesti :pale:

arkadaşlar bende gelemiyorum malum kısa dönem askere gidiyorum bu ayın 12 sinde motoruda satıyorum cbf 150 2009 3300 e düşürdüm ilgilenenlere duyurulur:) size iyi eğlenceler... ha bu arada bakmak isteyen olursa www.sahibinden.com ilan no: 15519072 :salut:

Son düzenleme:
tamam bunların hepsini temin ederim kolay ama yedek buji ok diyelim onuda alırım ama bi sorun olursa otobanda filan anlayan varmı acaba yoksa buji elimde gezermiyim öyle :cherry:

arkadaşım sen bılmıyormusun bizim telli babamız var . gecen kopan bujiye tel sarmıştı yedek yoktu onun için yedek almakta yada tel almakta fayda var:queen:

cadı ı ııı araba nasıl lazım kullanabılırmisin :)

Son düzenleme:
saatler ters bana.. yoksa gelirdim.. cumartesi çalışıyorum 18:30 da çıkıcam.. tek başıma o kadar yolu akşam vakti gelmem.. mazeretim var asabiyim ben..

ben çıkıyorum fenerbehçeye gidecem artık akşama gelirim herkese iyi günler

bende gelıcem cadı benıde ekle lısteye ama pazar gunu olabılırmı pazar bulusması ayarlasanız

arkadaşlar bende gelemiyorum malum kısa dönem askere gidiyorum bu ayın 12 sinde motoruda satıyorum cbf 150 2009 3200 e düşürdüm ilgilenenlere duyurulur:) size iyi eğlenceler... ha bu arada bakmak isteyen olursa www.sahibinden.com ilan no: 15519072 :salut:

hayırlı teskereler kundo :rendeer:

çağla gruba detayin ilhanyazıcı ve sunaybg yide koy jnm :))

tamam özer.. nejdet,emrah ve erkanda geliyo sanırım...

bende gelıcem cadı benıde ekle lısteye ama pazar gunu olabılırmı pazar bulusması ayarlasanız

pazar günü suda batmayanadam gelicek. arjantinlinin iş durumuna göre belli olucak hangi gün gelecegi...
yalnız pazar sabahı çok erken çıkmalısınız yola ki gününüz yolda geçmesin :wiinkk:

erm

merhaba arkadaşlar. sizlerin ve tüm sevdiklerinizin kandili mubarek olsun...

bu arada 20-25 tl 2gün-1gece için uygun. ekonomik olması önemli ama 20-25 tl ye kaç yerde hem eğlenip, hem huzurlu olabilirsiniz ki ? :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:00 PM ----------

arkadaşlar bende gelemiyorum malum kısa dönem askere gidiyorum bu ayın 12 sinde motoruda satıyorum cbf 150 2009 3200 e düşürdüm ilgilenenlere duyurulur:) size iyi eğlenceler... ha bu arada bakmak isteyen olursa www.sahibinden.com ilan no: 15519072 :salut:

hayırlı teskereler ::alkiis::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar