alper şu facebook unada bakıver bi zahmet![]()
ben bakıyorum sen gidiyosun. sen bakıyosun ben gidiyorum iyisimi msn açayım..
alper şu facebook unada bakıver bi zahmet![]()
Şile yolunda bir motorun bujisi kırılmış. yerine tel takmışlar öyle şileye gitti ve geri geldi.
o kadar söylüyorum sen anla, anlayan var mı![]()
buji şakaydı ama yedeğin varsa getir tabii yanında.![]()
ona birini buluruz kimdi o arkadaş?
çadıını filan al yanına. bide üstüne kalın bişeyler al gece soguk oluyomuş.
tamam bunların hepsini temin ederim kolay ama yedek buji ok diyelim onuda alırım ama bi sorun olursa otobanda filan anlayan varmı acaba yoksa buji elimde gezermiyim öyle :cherry:
arkadaşlar bende gelemiyorum malum kısa dönem askere gidiyorum bu ayın 12 sinde motoruda satıyorum cbf 150 2009 3200 e düşürdüm ilgilenenlere duyurulursize iyi eğlenceler... ha bu arada bakmak isteyen olursa www.sahibinden.com ilan no: 15519072 :salut:
saatler ters bana.. yoksa gelirdim.. cumartesi çalışıyorum 18:30 da çıkıcam.. tek başıma o kadar yolu akşam vakti gelmem.. mazeretim var asabiyim ben..
boş laf bunlar hepsi bahane kıyıköye gitmek şahane gidersin gidersin:rendeer:
şimdiden hayırlı tezkereler Önder.:cat:
arkadaşlar bende gelemiyorum malum kısa dönem askere gidiyorum bu ayın 12 sinde motoruda satıyorum cbf 150 2009 3200 e düşürdüm ilgilenenlere duyurulursize iyi eğlenceler... ha bu arada bakmak isteyen olursa www.sahibinden.com ilan no: 15519072 :salut:
çağla gruba detayin ilhanyazıcı ve sunaybg yide koy jnm)
bende gelıcem cadı benıde ekle lısteye ama pazar gunu olabılırmı pazar bulusması ayarlasanız
cuma günü denize gelen varmı![]()
hayırlı teskereler kundo :rendeer:
teşekkürler cadııı...![]()