cagla abla benıde yaz.
tamammm arkadaşlar hiçbiryere gitmiyorum bu hafta full evdeyim cumartesi levent bp de görüşmek üzere:queen::queen:
Dolaşın dolaşın çağırmayın bizi :salut:
tekirdağa gidek köfte yiyek gezisine dönmesin bu işte eheheheheh![]()
tamam ablacım yazdım :rendeer:
iyi oturmalar evde canercim...
yazdım listeye
küsmezsin sen bana :rendeer:
dönmez inşallah :cherry:
Yaz Oraya Bakeim By_Sıtar ARtı 10 MisaFir![]()
anlaştık :wiinkk::rendeer::rendeer:
işssizimale: eğer iddadan para tutarsa ordayım :queen:
işssizimale: eğer iddadan para tutarsa ordayım :queen:
yalnız gurup sürüşünde nekadar vakıt harcadığımızı unutmayalım dıkkatınızı cekerim o saatte gidilirse karanlığa kalırız kaldıki kıyıköy yollarıda virajlı yoldur iki araç yakın gecer guruşile gidişimizi ve dönüşümüzü düşünün orda trafık olmaz ama yol uzun ve virajlı bu kontrol edebılsek bile kampta cadırları gec kurarız .
bende aynısını söyledim ama söyledigime pişman ettiler :mrgreen:
yardım fonu açalımtam tamına 6 gün önce çıktım işten :salut:
yalnız gurup sürüşünde nekadar vakıt harcadığımızı unutmayalım dıkkatınızı cekerim o saatte gidilirse karanlığa kalırız kaldıki kıyıköy yollarıda virajlı yoldur iki araç yakın gecer guruşile gidişimizi ve dönüşümüzü düşünün orda trafık olmaz ama yol uzun ve virajlı bu kontrol edebılsek bile kampta cadırları gec kurarız .
allahtan son paramla depoyu fullemiştim onla idare ettim ama oda bitiooooo![]()
ben kaçtım akşama görüşürüz