[istanbul mt]08-09 agustos muhabbetin yeni adresi ''KIYIKÖY'' e gidiyoruzzz :))

selam arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum pek cok konuda bilgi sahibi değilim böyle bir geziye katılmayı cok isterim bende 250 mct var size eşlik edebilmem icin yeterlimi.
yolculuk esnasında ne kadar hızla seyir ediliyor birde yanıma almam gerekenler neler biraz bilgi verirseniz sevinirim . yolculuk kac saat sürüyor teşekürler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 PM ----------

selam arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum pek cok konuda bilgi sahibi değilim böyle bir geziye katılmayı cok isterim bende 250 mct var size eşlik edebilmem icin yeterlimi.
yolculuk esnasında ne kadar hızla seyir ediliyor birde yanıma almam gerekenler neler biraz bilgi verirseniz sevinirim . yolculuk kac saat sürüyor teşekürler

leventten kıyıköy 150 km yeşil cizgi ile belırtılen bildiğim kısa yol birde cerkez köye kadar otoban sonrasında saray ve orman yolu takrıben 3 mola verılırse yaklaşık 3,5 saatımızı alır

Son düzenleme:
yolculuk esnasında ne kadar hızla seyir ediliyor birde yanıma almam gerekenler neler biraz bilgi verirseniz sevinirim . yolculuk kac saat sürüyor teşekürler.

Hoşgeldin..
Ehliyetin ve korumaların varsa sitede düzenlenen her geziye katılabilirsin elbette..
askonun belirttiği güzergahın yaklaşık 2,5-3 saat süreceğini tahmin ediyorum..

leventten kıyıköy 150 km yeşil cizgi ile belırtılen bildiğim kısa yol birde cerkez köye kadar otoban sonrasında saray ve orman yolu takrıben 3 mola verılırse yaklaşık 3,5 saatımızı alır

Bu harita daki yol mesafesine % 10-15 arası ilave yapmak lazım...

kıyıköy iyidir bol virajlı yalnız, gitmeyen arkadaşlar yolu bilmiyenler özellile virajlar çok keskin lütfen dikkatli gidin, bende kısmetse gelirim belkide tekirdağ mt yi toplarsak kalaba geliriz :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yav bi oturun evinizde kırın dizinizi.ne gezenti grup ya :)

kardeş msn versem ordan motor hakkında bikaç bilgi almak istiyoru da [email protected]

msn kullanmıyorum ama bir sorun varsa motosiklet modelleri kısmında senin motorla ilgili bilgilere ulaşabilir oradan sorunu sorabilirsin..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:29 PM ----------

geliyorsun değilmi?

kıyıköy iyidir bol virajlı yalnız, gitmeyen arkadaşlar yolu bilmiyenler özellile virajlar çok keskin lütfen dikkatli gidin, bende kısmetse gelirim belkide tekirdağ mt yi toplarsak kalaba geliriz :cat:

işte bizde onu diyoruz hemşerim sızlerıde bekleriz bu gurup yağmurda yağsa gelır :p:cat:

osbourne ya kardeş sorun şu neticede motorum ilk motor ve uzun yok yapmadım bazı şeyler dediler mesela
1 uzun yola gittiginde motor şişebilir yanar dediler?
2 şimdi burdaki arkadaşların motorlarını gördüm sanki yetişemem gibi geliyor onlara
3başka mondial zc ile gelen oldumu onla bi konuşup cesaret alsam diyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
msn kullanmıyorum ama bir sorun varsa motosiklet modelleri kısmında senin motorla ilgili bilgilere ulaşabilir oradan sorunu sorabilirsin..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:29 PM ----------

geliyorsun değilmi?

facebook grubuna belki olarak işaretledim.bakalım zaman ne göstercek. yaz bitmeden bi grup yapmak istiyorum (grup sürüş:))

osbourne ya kardeş sorun şu neticede motorum ilk motor ve uzun yok yapmadım bazı şeyler dediler mesela
1 uzun yola gittiginde motor şişebilir yanar dediler?
2 şimdi burdaki arkadaşların motorlarını gördüm sanki yetişemem gibi geliyor onlara
3başka mondial zc ile gelen oldumu onla bi konuşup cesaret alsam diyorum

gel kardeşim gel bize yetişirsin biz öyle hız yapmıyoruz 150 180 falan gıderız :pgfurup sürüşünde hız 60 ila80 km dır bazen 100 e cıkılır yolun durumuna göre ama genel 60 ila 80 dir yalnız uyulması gereken kuralları oku umarım evrakların tamdır kask ve korumaların kamp için gereklı malzemeler

Belki de hiç gitmiyoruz, sana numara yapıyoruz. Gelip hiç görmedin ki :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:02 PM ----------

Bu arada işaretlenmiş güzargah eski edirne asfaltı sanırsam, otoban değil.

bende gelmek isterdim ama 25 tl bana fazla geldi :( herkese iyi eğlenceler ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar