[İstanbul M.T. ] AVCILAR MANGAL RESİMLERİ

zaten biz motordan indik banuyu tutuyoduk...
adamı ipleyen kim...

banu abla mı indircekti yoksa adamı :)

kaskın vizörünü kapadı kafasını arkaya doğru yasladı tam adama ucacakken emre tuttu bende araya girdim...

tabi tabiii.. benim saf aşkım da güya adama kafa atıcak kaskı çıkarıyor yahu ne uğraşıyosun kaskla atsana... :queen: :queen: :queen:

günaydınnn
canercim org. için teşekkürler çok güzeldi herşey :rendeer:
cem ve pilot sizlerede teşekkürler misafir perverliğiniz için :rendeer:

eray gözümde şişme veya morarma yok bidahakine daha sıkı bir dirsek atman gerek :p

ne demek canım benim gidip bir mekanda parçalanmanıza gönlüm razı olmadı...
gerçi ne zaman olduki...:queen::queen::queen:

günaydınnn
canercim org. için teşekkürler çok güzeldi herşey :rendeer:
cem ve pilot sizlerede teşekkürler misafir perverliğiniz için :rendeer:

eray gözümde şişme veya morarma yok bidahakine daha sıkı bir dirsek atman gerek :p

günaydın hayatım... :queen: :queen:
Eray topuda benim kafama gömüyodu az kalmıştı yani... :mrgreen:

günaydın lar herkeze az sabır resimleri atıcam ben çayı az içtim len dedikodu yapıyonuz sonra:)

tabi tabiii.. benim saf aşkım da güya adama kafa atıcak kaskı çıkarıyor yahu ne uğraşıyosun kaskla atsana... :queen: :queen: :queen:

senin aşkın saf su katılmamış serseri bir kez daha öğrenmiş olduk...
öle millete moruk demeler çanta tekmelemeler kaskı çıkarıp kafa atmalar...
neyse emre gelmeden kaçıyım ben...

herkeze teşekkür güzel ve yoğun bir günün ardından iyi şeyler oldu evine gittiğimiz arkadaşa teşekkürler kekler ve çaylar için yalnız semih te dedi yollar kötü ona göre :mrgreen:

günaydın lar herkeze az sabır resimleri atıcam ben çayı az içtim len dedikodu yapıyonuz sonra:)

Günaydın abi.. :rendeer:

senin aşkın saf su katılmamış serseri bir kez daha öğrenmiş olduk...
öle millete moruk demeler çanta tekmelemeler kaskı çıkarıp kafa atmalar...
neyse emre gelmeden kaçıyım ben...

kaç kaç ama o bulur seni merak etme :queen: Ayrıca abi fena takık o konuya açmıyorum artık fena bozulmuş sinir olmuş tahminimce kız turgay abi nin yanında die lafta sokamamış içinde kalmış ya ondan fena yaniii.... :mrgreen:

evinie gittiğimiz arkadaş peeh :queen: :queen: CEM desene şuna :)

Günaydın abi.. :rendeer:

kaç kaç ama o bulur seni merak etme :queen: Ayrıca abi fena takık o konuya açmıyorum artık fena bozulmuş sinir olmuş tahminimce kız turgay abi nin yanında die lafta sokamamış içinde kalmış ya ondan fena yaniii.... :mrgreen:

hadi biz kalkalım olayı na ne demeli :) :queen: :queen: :queen: :queen: heerkesinki birbirine bağlı kilitlemişler en arkada arab avar adam hadi biz kalkalım diyip öptü herkesi sonra geçti kenara oturdu çanakkale muhabbeti yaptı :) :queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
ne demek canım benim gidip bir mekanda parçalanmanıza gönlüm razı olmadı...
gerçi ne zaman olduki...:queen::queen::queen:

eyvallah canım benim senin evin bizim evimiz artık hiç şüphen olmasın :p

günaydın hayatım... :queen: :queen:
Eray topuda benim kafama gömüyodu az kalmıştı yani... :mrgreen:

eray bu yapar uzak durmak lazım :queen:

günaydın ihtiyar :rendeer:

herkeze teşekkür güzel ve yoğun bir günün ardından iyi şeyler oldu evine gittiğimiz arkadaşa teşekkürler kekler ve çaylar için yalnız semih te dedi yollar kötü ona göre :mrgreen:

caner yollara el attı yaptırıyomuş sizin için :queen:

evinie gittiğimiz arkadaş peeh :queen: :queen: CEM desene şuna :)

hadi biz kalkalım olayı na ne demeli :) :queen: :queen: :queen: :queen: heerkesinki birbirine bağlı kilitlemişler en arkada arab avar adam hadi biz kalkalım diyip öptü herkesi sonra geçti kenara oturdu çanakkale muhabbeti yaptı :) :queen: :queen: :queen:

bomba olum o...
bütün motorlar birbirine bağlı emre kalktı giidiyo....
sonrada hadi olum gidelim saat kaç oldu diye mızıklandı durdu...

kimse kalkmak istemiyomu yaa birinizde sıkılsın kalkalım desin :queen:

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen::queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

bomba olum o...
bütün motorlar birbirine bağlı emre kalktı giidiyo....
sonrada hadi olum gidelim saat kaç oldu diye mızıklandı durdu...

kimse kalkmak istemiyomu yaa birinizde sıkılsın kalkalım desin :queen:

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen::queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

sus sus hiç söyleme halaaa uyuyorum ayakta valla gözlerimi zor açık tutuyorum şuan uynabilmiş değilim güya hafta sonu ya hem c.tesi hem pazar 8:30 da kalktım her iki günde 12:30 da evdeydim... :pale: ::sluu:: ::sluu::

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar