[İstanbul M.T. ] AVCILAR MANGAL RESİMLERİ

çok güzel oldu herkeze ayrı ayrı teşekkür ederim böyle güzel bir gün yaşattığınız için..

cem abim ve sabiha ablamada bizi misafir ettikleri için ayrıca teşekkür ederim..

Son düzenleme:
Günaydınlar MT (mangal team) :p Dün ki organizasyon çok güzeldi. Caner kardeşime ve Cem abimize çok teşekkürler. Birde bahçeşehirin yolları çok berbat kardeşim nasıl yaşıyolar orda anlamıyorum. Tümsek çukur yama çok kötü çook :farao::mrgreen: Fotoları bekliyoruz !!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gunaydın herkese

Herkese günaydın, Caner organizasyon için tşk. Cem sana ve eşine de misafirperverliğinizden ötürü teşekkür ederim.. Güzel muhabbet oldu.. ya bide durmadan flaş patlıyodu hani bu kadar mı fotolar? saklamayın olm atsanıza fotoları..

Günaydınlar MT (mangal team) :p Dün ki organizasyon çok güzeldi. Caner kardeşime ve Cem abimize çok teşekkürler. Birde bahçeşehirin yolları çok berbat kardeşim nasıl yaşıyolar orda anlamıyorum. Tümsek çukur yama çok kötü çook :farao::mrgreen: Fotoları bekliyoruz !!

merak etme yollarıda yaptırıcam sizin için...

Herkese günaydın, Caner organizasyon için tşk. Cem sana ve eşine de misafirperverliğinizden ötürü teşekkür ederim.. Güzel muhabbet oldu.. ya bide durmadan flaş patlıyodu hani bu kadar mı fotolar? saklamayın olm atsanıza fotoları..

rica ederim canım benim...
ben teşekkür ederim kırmadınız geldiniz...

Gunaydın herkese

günaydın kardeş....

Son düzenleme:
cem abi dün akşam şerif abinin 'vay be cemden ikitane varmış' lafını unutamıyorumm çok gülmüştük ya..:queen::queen:

Son düzenleme:
Bu arada bizim maikene gene E-M-R-E de bu yüzden fotoları onun atmasını beklicez... :mrgreen: :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar