böle yüzsüzünüde görmedim yawÜmmet abi hoşgeldin... De bana ne getirdin kuşadasından..
Hediyesiz gelmedin inşallah![]()
yaw arkadaş tel açmıyon işyerinde yoksun nasıl bulcaz seni biipucu versen.tüm izmirlilerin sevgi ve saygı dolu kalplerini teslim ettik ümmet amcaya sana getirecek pınar :rendeer:
süpersin sen ya :queen::flower::flower::flower:yolu sevgiden geçen herkezle bir gün bir yerde karşılaşırız :queen: işler çok yoğun abi bazen pantalonu bile evde unutuyorumtelefonu unutmuşum çok mu :silent:
Eşantiyon yok mu bunun yanında :cherry:tüm izmirlilerin sevgi ve saygı dolu kalplerini teslim ettik ümmet amcaya sana getirecek pınar :rendeer:
böle yüzsüzünüde görmedim yaw:queen::queen:yolculuğun nasıl geçti diye soracağına negetirdin diyo allaahallaah,pazargünü şiede veririm hediyeni,teyzeciiiim:queen::queen:
yaw arkadaş tel açmıyon işyerinde yoksun nasıl bulcaz seni biipucu versen.r:
r::wiinkk:
yolu sevgiden geçen herkezle bir gün bir yerde karşılaşırız :queen: işler çok yoğun abi bazen pantalonu bile evde unutuyorumtelefonu unutmuşum çok mu :silent:
aslında herşey kafada bitiyor,yani kararlı olmakta,istersen herşeyi başarırsın istemezsen hiçbirşeyi,sizin bildiğiniz 3.motorum benim 30 u geçti sanırım,20 yılda.kıyafete gelince ,içine atlet ve boğazlı kazak,dizlikli pantolon,korumalı mont(kaban),istünede rüzgar ve su geçirmez yağmurluk,yüzüne maske,yünçorap ve bot.abi ben motorcu esyalariyla 4 kat giyiniyorum fakat yinede aksama hasta oluyorum sen nasil yapiyorsun bu isi yaw?
hem bu ara bu senin kacinci motorun? hay masallah birde x-max yapmissin kendine, hayirli olsun.
Mondiye lafim yok ama nerde mondi nerde xmax, dimi?
sile yolunda görüsmek üzere, haa bu arada kiyafet sorusuna bir cevab ver, üsütmiyelim mt olarak yollarda.