onnumara motor buyolculuktan çok keyif aldım,artık motor konusunda rahat etçem onu anladım.maşallah maşallah,abi motorla ilgili izlenimlerini de aktarırmısın :cherry:
sercan sengel gerisi kolay yaparız bir program ,ben çalışıyorum izin alabilirsem neden olmasın.Ummet abicim, su an Almanyadayim ama donunce bi ara plan program yapip Kosova yollarina dusucem, bu rotayi kafama sen soktun; simdi varmisin yokmusun? kendimi ayarlayabilirsem Mayista dusecem yine yollara....
tabiki uğradım bornova ve yeşilyurda karabağlardan geçerken cengizede uğrayacaktım,tel ettim açmadı telfnu herhale üstünde değildi.sabah erken kalkçam,manisa yolunda çiçeklide kahvaltıdan sonra istanbula devam etçem.hayırlı yolculuklar ummet abı ızmıre uğramadın sanırım??? donuste uğrada hep beraber bı cay ıcelım hatıra resmı cektırelım kazasız belasız yolculuklar...
bana kırıldığına çok üzüldüm,cengizden(APV41)den başka yerini bildiğim yok ,ona uğradım arabasını göremedim yoktur diyede sormadım tel açtım kendisine yanında değildi galiba açan olmadı vaktim azolduğundan kuşadasına geçtim,birgece kaldım geri dönüyorum susurluktan yazıyorumşimdi,keşke vaktim sınırlı olmasaydı yarın işbaşı bende sizleri çok özledimÜmmet Abi İzmir'e geldin, bizleri aramadın sormadın, bastın gittin.. Kırıldım. Oturup kaynatırdık. Bir dahaki sefere bizleri unutma buraya geldiğinde..
O motor uzun yolda bir numero..

tamam burak feribot saatini bekliyom bandırmada 9.30 da bugece evdeyim inşallah.dediğimiz gibi şile kahvaltısını haftaya hava güzel olursa halladelim.ayrıca kuşadasından birde misafirimiz varbaba buluşmamızda kulağını çınlattık yaaaaa gelll artık ya ama ne güzel gezmişsin valla helal olsun sana yaaaaaaaaaa imrendim yine gel de şile işini halledelimmm
yalnız geldim hakan abiÜmmet hoşgeldin,resimlere bakınca benimde gidesim geldi inan,eline sağlık.Hayırdır Kuşadasından misafirimiz var demişsin,kimle geldin![]()