istanbul , kuşadası , istanbul

resimleri gördükçe sana imrendim abi :)
herşeye rağmen ! resimlere baktıkça bakasım geldi...
umarım nisandan sonra beraber gideriz kısmetse :rendeer:
(aman yaren duymasın ):wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Canim Ummet abim, en iyi dilekler senin olsun. Tekerin hep duz bassin. :)

Ummet abicim, su an Almanyadayim ama donunce bi ara plan program yapip Kosova yollarina dusucem, bu rotayi kafama sen soktun; simdi varmisin yokmusun? kendimi ayarlayabilirsem Mayista dusecem yine yollara....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ummet abicim, su an Almanyadayim ama donunce bi ara plan program yapip Kosova yollarina dusucem, bu rotayi kafama sen soktun; simdi varmisin yokmusun? kendimi ayarlayabilirsem Mayista dusecem yine yollara....
sercan sengel gerisi kolay yaparız bir program ,ben çalışıyorum izin alabilirsem neden olmasın.

hayırlı yolculuklar ummet abı ızmıre uğramadın sanırım??? donuste uğrada hep beraber bı cay ıcelım hatıra resmı cektırelım kazasız belasız yolculuklar...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı yolculuklar ummet abı ızmıre uğramadın sanırım??? donuste uğrada hep beraber bı cay ıcelım hatıra resmı cektırelım kazasız belasız yolculuklar...
tabiki uğradım bornova ve yeşilyurda karabağlardan geçerken cengizede uğrayacaktım,tel ettim açmadı telfnu herhale üstünde değildi.sabah erken kalkçam,manisa yolunda çiçeklide kahvaltıdan sonra istanbula devam etçem.

abi hayırlı yolculuklar...:cat:

valla nerede yemeğin en güzeli yenir, nerede kahvaltının kralı yapılır,

çok iii biliyorsun....:cat:

Ümmet Abi hayırlı yolculuklar dilerim.Kazasız belesız dönmen dileklerimle.
Daha bol resimlerini bekliyoruz.
saygılar.

Ümmet Abi İzmir'e geldin, bizleri aramadın sormadın, bastın gittin.. Kırıldım. Oturup kaynatırdık. Bir dahaki sefere bizleri unutma buraya geldiğinde..

O motor uzun yolda bir numero..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ümmet Abi İzmir'e geldin, bizleri aramadın sormadın, bastın gittin.. Kırıldım. Oturup kaynatırdık. Bir dahaki sefere bizleri unutma buraya geldiğinde..

O motor uzun yolda bir numero..
bana kırıldığına çok üzüldüm,cengizden(APV41)den başka yerini bildiğim yok ,ona uğradım arabasını göremedim yoktur diyede sormadım tel açtım kendisine yanında değildi galiba açan olmadı vaktim azolduğundan kuşadasına geçtim,birgece kaldım geri dönüyorum susurluktan yazıyorumşimdi,keşke vaktim sınırlı olmasaydı yarın işbaşı bende sizleri çok özledim

baba buluşmamızda kulağını çınlattık yaaaaa gelll artık ya ama ne güzel gezmişsin valla helal olsun sana yaaaaaaaaaa imrendim yine gel de şile işini halledelimmm

Ümmet abiiii Ayrancılardaydıkk bugün keşke geçerken uğrasaydın.Dediğin gibi Cengiz abiyi aradıgında teli yanında yokmuş heraldee.Neyse başka sefere..Hade hayırlı yolculuklar.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bugün kahvaltı için yakın dostlarım küçükbayram ailesiyle kuşadasından manisa yolundaki bornova çiçekli köyünde köylüm restauranta geldik ve muhteşem kahvaltıdan sonra otağ köyüne gittik izmir kemalpaşaya ordada 1-2 saat hoşzaman geçirdikten sonra vedalaştık onlar kuşadasına ben istanbula doğru yıola çıktım.küçükbayram ailesine enküçüğünden büyüğüne kadar bana iki çok güzel unutamıyacağım gün yaşattıkları için nekadar teşekkür etsem azdır.l

baba buluşmamızda kulağını çınlattık yaaaaa gelll artık ya ama ne güzel gezmişsin valla helal olsun sana yaaaaaaaaaa imrendim yine gel de şile işini halledelimmm
tamam burak feribot saatini bekliyom bandırmada 9.30 da bugece evdeyim inşallah.dediğimiz gibi şile kahvaltısını haftaya hava güzel olursa halladelim.ayrıca kuşadasından birde misafirimiz var

Son düzenleme:
Ümmet hoşgeldin,resimlere bakınca benimde gidesim geldi inan,eline sağlık.Hayırdır Kuşadasından misafirimiz var demişsin,kimle geldin:)

slm ümmet abi gene gezmişsin helal sana yaptın yapacagını
ama ii bir gezi olmuş :)....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar