- Konu Yazar
Herkese selamlar,
4 motosiklet yol yapmak istedik ve çok da akılcı olmayarak günübirlik olarak Kastamonu'ya gitmeye karar verdik.
Motosikletler Yamaha MT 125, Honda Cbf 150, Honda Cbr 250, Honda Forza 300.
Yola çıkmadan önce çektiğimiz fotoğraf.
D'elight hariç herkes konvoyda.

İlk molamızı Sakarya - Adapazarı civarında bir dinlenme tesisinde veriyoruz.

Mola da vitesli motosiklet nefsimi terbiye ediyorum.
Not: Racing sürmüyorsak pantolonumuzun paçasına olan saygıdan.

Cbf 150 ilk şişmesini yapıyor.
Bujileri temizleniyor.

Konvoy Cbf 150 ile uğraşırken ben de MT 125 ile gazlıyorum.

Memleketim olan Safranbolu'ya geliyoruz. Amcamın oğlunun mekanı olan Hayal Kahvesin'de bir şeyler içiyoruz.

Amca oğlu bizi hemen bırakmıyor tabii Safranbolu'ya Cam teras yapmışlar, yapıyı yerinde inceliyoruz.

Safranbolu'dan Kastamonu'ya giderken meşhur Konar gölü kuyu kebabını yemek için tekrar duruyoruz.

Kastamonu - Taşköprü Germeç'e geldik. Eskiden pazar olduğu iddia edilen bir yerdeyiz ancak benim ilgimi çeken 1. güzellik bu oldu.

2. güzellik de bu.

Kastamonu - Taşköprü Germeç kahvesi. Hoş muhabbet " eskiden benim bir motor vardı piüüüü " şeklinde anlatılan anılar.

Germeç Kahvesi 2.

Taşköprü Merkez Parkı.

" Pompeipolis " bilimsel kazıların yapıldığı bir yer. Neredeyse %100 devlet destekli bi çalışma. Kastamonu için bu kazılara çok yatırım yapıldığı söyleniyor.

Pompeipolis 2

Pompeipolis 3

Pompeipolis 4

Pompeipolis 5

Kastamonu'ya gelince zorla kuyu kebabı yediriyorlar. Hem de en az 250 gr. Bu sefer de Efkan'ın yerindeyiz.

Kastamonu saat kulesi. Burada bir kafede oturduk, kafe manzara olarak Kastamonu kalesine bakıyordu. Nargile, çay - kahve çok iyi geldi.

Ve Final. " Gaç basıya la bu ? "

4 motosiklet yol yapmak istedik ve çok da akılcı olmayarak günübirlik olarak Kastamonu'ya gitmeye karar verdik.
Motosikletler Yamaha MT 125, Honda Cbf 150, Honda Cbr 250, Honda Forza 300.
Yola çıkmadan önce çektiğimiz fotoğraf.
D'elight hariç herkes konvoyda.

İlk molamızı Sakarya - Adapazarı civarında bir dinlenme tesisinde veriyoruz.

Mola da vitesli motosiklet nefsimi terbiye ediyorum.
Not: Racing sürmüyorsak pantolonumuzun paçasına olan saygıdan.

Cbf 150 ilk şişmesini yapıyor.
Bujileri temizleniyor.

Konvoy Cbf 150 ile uğraşırken ben de MT 125 ile gazlıyorum.

Memleketim olan Safranbolu'ya geliyoruz. Amcamın oğlunun mekanı olan Hayal Kahvesin'de bir şeyler içiyoruz.

Amca oğlu bizi hemen bırakmıyor tabii Safranbolu'ya Cam teras yapmışlar, yapıyı yerinde inceliyoruz.

Safranbolu'dan Kastamonu'ya giderken meşhur Konar gölü kuyu kebabını yemek için tekrar duruyoruz.

Kastamonu - Taşköprü Germeç'e geldik. Eskiden pazar olduğu iddia edilen bir yerdeyiz ancak benim ilgimi çeken 1. güzellik bu oldu.

2. güzellik de bu.

Kastamonu - Taşköprü Germeç kahvesi. Hoş muhabbet " eskiden benim bir motor vardı piüüüü " şeklinde anlatılan anılar.

Germeç Kahvesi 2.

Taşköprü Merkez Parkı.

" Pompeipolis " bilimsel kazıların yapıldığı bir yer. Neredeyse %100 devlet destekli bi çalışma. Kastamonu için bu kazılara çok yatırım yapıldığı söyleniyor.

Pompeipolis 2

Pompeipolis 3

Pompeipolis 4

Pompeipolis 5

Kastamonu'ya gelince zorla kuyu kebabı yediriyorlar. Hem de en az 250 gr. Bu sefer de Efkan'ın yerindeyiz.

Kastamonu saat kulesi. Burada bir kafede oturduk, kafe manzara olarak Kastamonu kalesine bakıyordu. Nargile, çay - kahve çok iyi geldi.

Ve Final. " Gaç basıya la bu ? "