- Konu Yazar
tüm forum kullanıcıları ve motor sevdalılarını selamlıyorum...
herkese hayırlı akşamlar.
İyi akşamlar bende Kartal da oturuyorum, Atalar da. Kartal, Pendik, Maltepe gibi civarda oturanlara sahil yolunda Migrosun önünde buluşup tanışmamız için çağrıda bulunmuştum, yazlı gün ve saatte gittim bekledim malesef gelen olmadı. Hafta sonları belirlenecek bir saatte buluşabilsek ondan sonra kendiliğinden bu buluşmalar devam eder. Bir organizasyon şart, selamlar.tüm forum kullanıcıları ve motor sevdalılarını selamlıyorum...
selam sanada arkadaş hoş geldin![]()
İyi akşamlar bende Kartal da oturuyorum, Atalar da. Kartal, Pendik, Maltepe gibi civarda oturanlara sahil yolunda Migrosun önünde buluşup tanışmamız için çağrıda bulunmuştum, yazlı gün ve saatte gittim bekledim malesef gelen olmadı. Hafta sonları belirlenecek bir saatte buluşabilsek ondan sonra kendiliğinden bu buluşmalar devam eder. Bir organizasyon şart, selamlar.
merhaba;
ben maltepe süreyyaplajı'nda oturmaktayım...
bir akşam ayarlarız... hatta bu akşam bile olabilir...![]()
iyi akşamlar.. aramıza hoş geldin..
maltepeden selamlar...hoşgeldin dostumtüm forum kullanıcıları ve motor sevdalılarını selamlıyorum...
yaparız organizasyon kolay :cat:İyi akşamlar bende Kartal da oturuyorum, Atalar da. Kartal, Pendik, Maltepe gibi civarda oturanlara sahil yolunda Migrosun önünde buluşup tanışmamız için çağrıda bulunmuştum, yazlı gün ve saatte gittim bekledim malesef gelen olmadı. Hafta sonları belirlenecek bir saatte buluşabilsek ondan sonra kendiliğinden bu buluşmalar devam eder. Bir organizasyon şart, selamlar.
merhaba;
ben maltepe süreyyaplajı'nda oturmaktayım...
bir akşam ayarlarız... hatta bu akşam bile olabilir...![]()
bir ara sıkıldım bende,atladım motoruma sahilden bostancı yaptım geldim... ev'e girdim yağmur başladı![]()
Bir arkadaşımız hafta sonu olarak gün ve saat tesbit etsin. Bu tesbite uyalım, zaten kişi sayısı önemli değil bir kere gerçekleştirelim ondan sonra gelen geçen motorları gören uğrar. Ben Kartal migrosu çok müsait yer olarak görüyorum. İnanın orası motorcular buluşma merkezi olacak.
bir ara sıkıldım bende,atladım motoruma sahilden bostancı yaptım geldim... ev'e girdim yağmur başladı![]()
KaRTaLLı arkadaşım Hoşgeldin... Sefalar Getirdin..