- Motosikleti
- ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
- Konu Yazar
Selamlar, ya önümüzdeki hafta ya da temmuz ayının son haftası böyle bir gezi düşünüyorum 1 haftalık. Çeşme ve Bodrum 2 gece konaklamalı, diğer yerlerde de 1 gece konaklamalı olacak şekilde.
Geçerken tüm tarihi mekanları ve ören yerlerini görücem. Şimdilik ilk olarak aklımda Efes Harabeleri ile Meryem Ana var. Yolumun üzerinde görülebilecek yerler hakkında daha önce bu güzergahı kullanmış arkadaşların önerilerini bekliyorum.
Bunun dışında hesaplarıma göre yaklaşık 2500km. lik bir gezi olacak sanırım bu. Benim için oldukça uzun soluklu olacak.
Daha önce haftasonluk 850km. yol gitmiştim ama bu 1 haftaya yayılacağı için çok yorucu olacağını düşünmüyorum. Motorumun bakımları her zamanki gibi tam. Ama yine de sizlerden, doğabilecek problemlere acil müdahale açısından yanıma almam gerektiğini düşündüğünüz alet edevatlar ile ilgili görüş ve önerilerinizi de rica ediyorum. Benim almayı düşündüklerim;
1. Motorun eski ama durumu iyi olan varyatör kayışı,
2. Yedek bir buji
3. Buji anahtarı
4. Tornavida, pense
5. İyi bir el feneri
6. Yedek far ampülü
7. ?..
Ayrıca geziye katılmak isteyen olursa memnuniyetle kabülümdür. Saygılar
Geçerken tüm tarihi mekanları ve ören yerlerini görücem. Şimdilik ilk olarak aklımda Efes Harabeleri ile Meryem Ana var. Yolumun üzerinde görülebilecek yerler hakkında daha önce bu güzergahı kullanmış arkadaşların önerilerini bekliyorum.
Bunun dışında hesaplarıma göre yaklaşık 2500km. lik bir gezi olacak sanırım bu. Benim için oldukça uzun soluklu olacak.
1. Motorun eski ama durumu iyi olan varyatör kayışı,
2. Yedek bir buji
3. Buji anahtarı
4. Tornavida, pense
5. İyi bir el feneri
6. Yedek far ampülü
7. ?..
Ayrıca geziye katılmak isteyen olursa memnuniyetle kabülümdür. Saygılar