bu gezi zevk içinse neden kış onu anlamadım ama işle karısıksa kolay gelsin ustacım.:cat:
toraman abim; bu yolculuk benimle yapılırsa neden YILIN GEZİSİ olur??? onu anlamadım:bounce:
AYBERK arkadaşım bu konuyu safak112 açtı ve sen aynı modeli kullanan arkadaşına hem destek çıktın hemde beraber gidebileceğini belirttin.:cat: Bence arkadaşlık-dostluk duygusunu ön plana çıkardın.O yüzden YILIN GEZİSİ olur dedim..:cat: Gezi gerçekleşirse kazasız belasız gidip dönmeniz dileğiyle...
bu gezi zevk içinse neden kış onu anlamadım ama işle karısıksa kolay gelsin ustacım.:cat:
okumayı bırak ben o gezileri çok yaşadım canım. yazdığım yazıyı anlayan anladı gerisini boşver.
şafak azmini taktir etmek lazım ama genede bence 1 ay ertelesen ve mart sonu gibi gitsen hem geziden keyif alacaksın hem de çok fazla tehlikeyle karşılaşyacaksın. ama genede illaki gitmek istiyorsan.
her şeyin bir ilki vardır. uzun yolada çıkmadan da bu tecrübeyi kazanamazsın. ama bu tecrübeni daha az tehlikeleri atlatabileceğin bahar ya da yaz aylarında yapmanın daha doğru olacağı kanaatindeyim. ortalama hızının 70-80 km olacağını söylüyorsun. kışın hepimiz motora hakim olmak için ayrı bir çaba sarfederiz. buda daha kısa sürede yorulmamıza neden olur. o yüzden belkide diğer arkadaşların dediği gibi 5o km bir mola vermen gerekebilir. en iyimser ihtimalla saat başı 15 dk. iki saatte birde yarım saat mola verdiğini düşünelim.
toplam mesafen 272 km ve 70 km bir molayı katarsak bir aksilik olmazsa bandırmadan izmir'e 5 saat gibi bir sürede gidersin. hızını hesaba katarsak doğal olarak yolun en sağını kullanacaksın. yağmur yağmadığı ve kar olmadığı müddetçe en sağda gitmek senin için çok ciddi bir sorun teşkil etmeyecek
Yorumlar için tekrar teşşekkür ederim.Evet bende lastik spreyine takıldım.nasıl birşey acaba bilgi verebilirseniz sevinirim.

LASTIK TAMIR SPREYI
Tavsiye:
· Soğuk havalarda ürünü araç kaloriferinde 20 C’ye kadar ısıtın.
allah izin verirse ve benim hanımda izin verirse; bende şafak'la gidiyorum...
şimdi çocuğun yolda başına bişeygelir,neme lazım... bi büyük olarak bende yanında gideyim bari..... dimi?
:queen::queen::queen:
valla gelirsen super![]()