istanbul dan selamlar

selam kerkeze bende aranıza yeni katıldım umarım çok şey öğrenir çok şey paylaşırız :)
Henüz motorum yok ama şubat gibi geliyorrrrr...:cat:

aramıza hoşgeldin! umarım en kısa zamanda kawuşursun motoruna!

aramıza hoş geldin:rendeer:

tanıtsaydın kendini biraz ..

Aramıza hoş geldin Şubat ayında gelecek motorundan ve biraz kendınden bahsedersen tanışmamız daha yapıcı olur gibime geliyor :rendeer:
Tekrardan hoşgeldiniz....:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim hoşbulduk :)
aranızda olmak gerçekten güzel

benim bu motor sevdam çocukluktan beri gelen deli bi sevda. ama malesef bugüne kadar aile baskısından motor alamadım. ama artık tak etti ve şubatta alıyorum kısmetse. ehliyete geçen pazar girdim ve geçtim zaten motor kullanıyordum ama ehliyetim yoktu bu tabiki yanlış ama ööle uzun süreler kullanmadım. kuzenimin lifan 250cc si var ona takıldım.

artık kendi 600cc mi alınca :) resimleri de eklerim buraya

neden 600cc?

ne zamandır motosiklet kullandığını bilmiyorum; ehliyetim yokken kullandım ama uzun süre değil demişsin...

bu sebepten sordum 600cc sence başlangıç motorumu? ayrıca kaç yaşındasın? ne iş yaparsın? biraz bahset ki iyiiiiice tanışalım:cat:

Mt ailesine Hoşgeldin.Hadi şimdiden hayırlısı olsun umarım kısa zamanda motorunu alırsın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlısıyla Motoruna kavuşursun.Hoş Geldin..

Hoşgeldin arkadaşım.Şubat'a kadar bekleyeceksen fuarıda gez bence.Daha fazla seçenek ve daha uygun alım koşullarına ulaşabilirsin.

herkeze tekrar tşk :)
30 yaşında ihracat ile uğraşıyorum. Ayberk yaklaşık 5-6 senedir motor üstündeyim 16-17 yaşındayken 80c simson 4 vitesliydi onunla takılırdık. arkadaşımın motoruydu ve motordan inmezdik. tabi o satınca daha binemedik. şimdilerde ve son 5-6 senedir kuzenimin motoryla takılıyoruz (250cc). geçen sene yazın 250cc lifan aldı bu arada. maddi durumu buna müsaade ettiği için. ben artık kendi motorumu alyım istiyorum. 600cc tercih sebebim çünkü bu makinalara hastayım.bana göre uygun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar