İstanbul Çukurlarını Dinliyorum Gözlerim Kapalı

ya hiç tenekeli değilsiniz...hayal gücünüzde sıfır...belkide MAGMA ya inen bir yoldur...neden araştırılmıyor...:p

sevgili metehan abicim malesef bu tür ismini ve kendisini tanımlayamadığımız şeylerle bir ankaralı olarak ben ve arkadaşlarım da çok fazla karşılaşıyoruz
benim bu tür şeler vermiş olduğum isim ([BELEDİYE KUMBARASI:mrgreen:)
neticede bu işlerin sorumlusu belediyeler
adamlar irat elde etmek adına açıyolar kapıyolar:pale: ama bunu hep yapıyolar:cherry:

Benim ön jant yine yamuldu. Hergün bir yensini açıyorlar takip edemiyorum.

sevgili metehan abicim malesef bu tür ismini ve kendisini tanımlayamadığımız şeylerle bir ankaralı olarak ben ve arkadaşlarım da çok fazla karşılaşıyoruz
benim bu tür şeler vermiş olduğum isim ([BELEDİYE KUMBARASI:mrgreen:)
neticede bu işlerin sorumlusu belediyeler
adamlar irat elde etmek adına açıyolar kapıyolar:pale: ama bunu hep yapıyolar:cherry:

en uyuz olduğum şeyde bir caddeyi aynı yeri 50 kere kazan taşeron firmalar..yav kendinizi kandırmayın bari elden verinparay kankanız şirkete olsun bitsin...olayın adıda yağmur suyu alt şebeke bilmem nesi...:p

amca alıcağın olsun sabaha kadar oturdum daha yatmadım gözlerim baloncuk oldu bende onu yetenekli diye okuyom:pale:

harbi YETENEKLİ yazmak istemişim bu çıkmış...

hadi beeee misket oynarken acmıştık gecenlerde o deliği kapamayı unutmuşuz pardon biraderler :p

len fürek;
etrafını çevir bunun, üç duvar, bi kapı, bi de ayna, sonra yanına bi masa at, sonra da para kes milletten. :cat:

şöferlikten kurtulursun he... :queen::queen::queen:

[YT]ez43yM1zzj0[/YT]

iyi ki arabayla fln göçmemiş sen gitsen kesin çökerdi mete abi malum motor+panda :p

abi mühendislerin eşşek oldugu zamandan kalma bi su gideri gibi duruyor.ama zeki ve pratik Türk insanı onu her amaçla kullanabilir.mesela; bayram direği çukuru gibi felan olabilir.Trafik tabelası için de müsait gibi.

Ülkemiz mühendisliğin ve teknikerliğin hele hele Planlamanın Beşiği sayılır:p:p

Sağanak yağdığında Sahil Yolunu Su Basıyor hemde yarım metre derinliğinde:silent::silent: Yahu 30 metre yan taraf derya deniz. Bunu başarabilen işte yurdum teknolojisi:pr::pr:

Metecim istanbulu gözlerin kapalı dinlersen kafayı gözü kırarsın:mrgreen:

Sağdan sağdan, yavaş yavaş sür motorunu, gözlerini de aç, hadi çocuuum:queen:

aynen katılıyorum aç gözlerini sağdan sağdan deviri 3 e getir 20 km de sabit git :p

yakınlarında bi hapishane falan varsa hapisten kacan bir arkadas kazmıştır...

izmir de gaziemir yeşillik caddesin dede var, bu deliklerin benzerlerinden dün akşam girip çıktım , belim hala ağrıyor .
Allah tan motosiklet e iyi yapışırım motosiklet atmadı üzerinden verilmiş sadakam varmış.
..:mrgreen:

İstanbul'da scooter'la dolaşmak iyice zorlaştı. Lastiklerin ufak olması ve her 10 metrede bir çukur ya da tümseğin olması insanı çileden çıkarıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar