Bugün spontone gelişen güzel bir gezi daha yaptık, motorları yatırdık kaldırdık, yeni stickerları ilk günden çizdik
Çekmeköy zirvesi
Bu neyin kemiği çözemedik?
Valla dün fena gezdik, fena düştük, fena zevk aldık cross dan.
Parkura girmeden spesyal bi 2 zamanlı 250 cc suzuki ve ktm ile karşılaştık, hızlarına elbetteki yetişemedik ama tırmanabildikelri her yere tırmandık.
Daha önce hiç denemediğimiz diklikte tırmanışlar yaptık, str ler parasının hakkını fazlasıyla verdi.
Bi kere sola bi kere sağa yatırdım durduğu yerde, grenajlar hiç kırılmadı sol arka sinyali kırdım dibinden çok normal, cross da sinyal mi olur
Sağ sol iki tarafında sonradan taktığım elcik korumalarının dandik bi bağlantı demiri vardı aliminyum döküm onlarıda kırdım.
Yamulan manetler oldu diğer arkadaşlarda, kırılan yok ama en kısa zamanda onları kesmek lazım.
Dik bi rampa çıkarken yumuşak kuma saplanıp bi iki takla attım geri çok zevkliydi :mrgreen:
yuder54 hoşgeldin, güzel fotolar eklemişsin ama nereler oralar? Öyle akarsu var mı İstanbul da? Varsa hemen gidelim

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:47 ----------