istanbul - bursa nasıl gidebilirim ?

herkese selamlar =) haftaya cbr 125 imle istanbul beylıkduzunden - bursa ya yolcu olcamda yol kaç km dir . ve deniz yoluyla nasl nerden binip gidebilirim ? yardımlarınzıı beklıyorummm

herkese selamlar =) haftaya cbr 125 imle istanbul beylıkduzunden - bursa ya yolcu olcamda yol kaç km dir . ve deniz yoluyla nasl nerden binip gidebilirim ? yardımlarınzıı beklıyorummm

istanbul-yenikapıdan biniyosun efendim 80dk sonra mudanyadan iniyosun benim motorla 15dk sonra koruparktasın ordanda işte 10dk şehir merkezi...

yenikapıdan motosiklet ücreti sanırım 45 tl
pendik'ten 15 tl
eskihisardan 8 tl
bende en mantıklısı eskihisardan diyorum, şahsen ben hep öyle yapıyorum, tabi bütçe çoksa en uygunu yenikapı.

yenikapıdan motosiklet ücreti sanırım 45 tl
pendik'ten 15 tl
eskihisardan 8 tl
bende en mantıklısı eskihisardan diyorum, şahsen ben hep öyle yapıyorum, tabi bütçe çoksa en uygunu yenikapı.

ben olsam direk karadan giderdim bi 200 km yapardim galiba:queen::queen::queen::queen:

eskihisardan darıca
yani feribottan feribot tam 120 km yol km de 100 kuruş yakan motor bile zararda karadan giderse ama tabi yol yapmak istiyorum diyorsan o başka tabi.

benim ybr em uzun yolda 80 le sabit gidince 7 kuruş yakıyodu:salut::salut::salut: benzin 2.73 falandi yanlis olmasin

Mudanya yolu üzerinde İskenderoğlu dönercisi var (reklam olmasın)Döneri çok güzel biraz fiyatı tuzlu:)

yenikapının malıyetı bıraz fazlaymıs pendık ve ya eskıhısardan bınerım kriz benide vurdu :queen: . eskıhısar nerde kalıo kaç yıldır istanbuldayım ama dunyadan bi haber =) motoru aldıktan sonra gezmeye basladım...

yenikapının malıyetı bıraz fazlaymıs pendık ve ya eskıhısardan bınerım kriz benide vurdu :queen: . eskıhısar nerde kalıo kaç yıldır istanbuldayım ama dunyadan bi haber =) motoru aldıktan sonra gezmeye basladım...

dostum bence tüm yolu karadan git havalarda güzel zevkli olur :):)

her zaman kullandığım güzergahı yazayım, eskihisardan feribota biniyosun ( gebze tarafında) 8ytl ye yalova-topkapıda oluyosun, sonra feribottan inip, 1 saatlik yolculukla yalova-bursa arasını bitiriyosun. Fakat ufak bi tavsiye, yalova-bursa arasında 2 tepe aşıcaksın ve tepeler buz gibi, o yüzden ya tepeleri mümkün olan en kısa zamanda geç, ya da kalın giyinmeyi ihmal etme :cat:

tüm yolu karayla gıdemem çünkü kısa zamanda gıtmem lazım bursaya ve karadan gıdersem motorun km si artar evden kaçamak yaparak gıtcegım ıcın denız yolunu tercıh etmem lazım =)

İstanbuldan Eskihisara 20 TL yaksa Yalovadanda Bursaya 10 etti 30 :D
bide feribot etti 38 :p
(fazladan hesapladım :p)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar