İstanbul-Bolu-İnkumu-Amasra-Doğanyurt-İnebolu-Sinop-Bafra-Kastamonu-Ilgaz

Katılım
20 Mar 2011
Mesajlar
52
Motosikleti
Fazer 8 2011 - Stock
Sevgili arkadaşım Ferdi'ye kalsa daha yeni ehliyeti almış ve vitesli motor tecrübesi sıfır olan benle bu geziye bir ay önce çıkacaktık. Ders al, şehir içi-dışı dolaş derken ancak Ramazan Bayramı'ndan önce nasip oldu gezimiz ve kısa bir zamana sığmak zorunda kaldı.

Planımız önce Bolu'ya gitmek, orada iki gece kalıp Karadeniz sahil yoluna inmek ve oradan bir-iki gece otelde kalarak Bafra'ya ulaşmak.
Geri dönüş yolunu çıkarken kesinleştirmemiştik ama Kastamonu-Ilgaz'a sonra karar verdik.


Benim motorum bu, 2006 model 13000 kilometrede bir Hyosung GT250 Comet. İkimizi de taşıyacak.


Ferdi'nin motoru da Yamaha Fazer 8, sınıfı naked olsa da hem benzin sarfiyatı, hem yepyeni oluşu hem de fazlasıyla sert yapısı bizi korkutuyor.





Abant gezisinde ben.


Soldaki de Ferdi.


Bu sefer Gölcük gölünde akşam.


Ertesi gün sabah yola koyuluyoruz ve Bartın, İnkumu plajı ilk durağımız oluyor.


Bu havludan 2 tane daha var, bilenler bilir.



İkimiz ve üstüne bunca yükü taşıyoruz. Tabi zamanla yeter dieyceğiz ama burada henüz şikayet yok. Beyaz çanta sırt çantası olmadığı halde benim omuzumda mesela.


Amasra


Bu resmi Amasra'dan çıkarken çektik, bayağı bir anlamlı!


Cide'ye varış, o da sadece birer fincan kahve için. Güya geceyi İnebolu'da geçirecektik. Yol bayağı bozuldu, biz yavaşladıkça yavaşladık ve Doğanyurt'a geldiğimizde pilimiz tükenmişti. Öğretmenevini aradık, bulamayınca kahveye gidip eşimin eniştesinin adını verdim, müteveffa eniştem emekli bir işçi olduğu halde onu tanımayan yok!
O gece misafirhanede bizi ağırladılar. İyiki de kalmışız, çünkü İnebolu yolu mıcırla kaplıydı ve bir sürü yerinde çalışma vardı.


Ve İnebolu'ya vardık. Burada Ata Motosiklet Grubu başkanı Orhan Alp ve ekibiyle tanıştık. Zafer Bisiklet Turu için orada hakem olarak bulunuyorlardı. Onlar bizim nakedla buraya gelmemize bayağı bir hayret ettiler. Bize zaten gezimizi duyan herkes manyak mısınız diyordu ama Orhan Alp deyince ciddiye aldık doğrusu.


Resimlerin devamı var, vakit buldukça atacağım.
 
Katılım
8 Kas 2009
Mesajlar
1,401
Güzel gezi,tebrikler.
Yalnız ; ''Onlar bizim nakedla buraya gelmemize bayağı bir hayret ettiler. Bize zaten gezimizi duyan herkes manyak mısınız diyordu ama Orhan Alp deyince ciddiye aldık'' diye yazmışsınız. Sizin naked her yere gider, niye öyle dediklerini doğrusu anlayamadığım.:silent:
 
Katılım
20 Mar 2011
Mesajlar
52
Motosikleti
Fazer 8 2011 - Stock
Naked her yere girer ama kıçta yaptığı iz bir ay duruyor. Comet'in arkası teneke üstü bir santim sünger ve deriden ibaret, bir daha artçı olacaksam gözüm yemez yani.
 
Katılım
16 Ağu 2007
Mesajlar
251
Bir aylık motor kullanıcısı olarak iyi cesaret, sizden çok cesareti ve oturduğu pozisyon olarak artçınızı tebrik etmek lazım ya o da ayrı bir konu :) .Bunun haricinde güzel gezi olmuş. İnebolu ya iş dolayısı ile 2004 de gitmiştim, tam kafa dinleme yeri.
 
Katılım
8 Ara 2010
Mesajlar
619
bayramda bende düşündüm safranbolu-amasra-cide-sinop-kastamonu-çankırı turunu , hava durumu yağmur deyince vaz geçtim. yollar mıcırlı demişsiniz bende iyiki gitmemişim diyorum ( 4 teker gidecektim). tur olarak güzel etap, paylaşım için teşekkür ederim.
 
Kocaeli İl Temsilcisi
Katılım
29 Mar 2011
Mesajlar
4,134
tekerinize emeğinize sağlık sayenizde bizde gezmiş olduk :):rendeer::cat:
 
Katılım
27 Tem 2011
Mesajlar
666

Tebrik ederim,ok güzel bi gezi olmus. Tam benim kafadasın abi Gözun kara :) Güzel yerlere gitmişsiniz
Birdahaki geziye cıkarken banada haber ver :)
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst