istanbul bodrum sym250 gts ,

arkadaslar cumartesi sabahı 07.30 da feribotla bursaya geciyorum ordanda bodruma gidicem yol konusunda paylasmak istediginiz bişey varsa sevinirim

sanırsam geç kaldık yazmaya ama hayırlı yolculuklar
en azından 200 km de bir dinlen motoru dinlendir.
kendini fazla zorlama . bol sıvı tüket. rahat olabileceğin şekilde korumalarını ayarla. sakın korumalarını çıkarma. terlemeye karşı bolca tişört vs al yanına.
kamyonlara otobüslere dikkat et rüzgara dikkat et
tavsiye hızım 100-110 km.
yolculuğun tadını çıkar .
motorda mesele gideceğin yere en güvenli şekilde kendine ve makinene eziyet etmeden ulaşmak.
manzarayı buldun mu keyfini çıkar yol uzasın önemimi var.
teknik açıdan yanında buji olsa iyi olur diyeceğim ama gts çok problem çıkaracak bir makina değil.
umarım kazasız belasız gider gelirsin

seferihisar civarında ayrıca çok dikkat et, motoru gormelerine ramen bazen araba geçmeye kalkıyorlar ve üstüne üstüne geliyorlar. O cıvarda gidiş donuş birer şerit yollar ve bozuk zemin. Aman dikkat

özellikle kamyon ve otobüslere dikkat et zira motorları görmüyor adamlar görselerde umursamıyorlar hızın 100-110-120 km'olsun bu hızların üstüne çıkma yolun açık olsun:cat:

Yolun acik olsun, kazasiz belasiz surusler...

Benden tek tavsiye delikli, yirtik bir pantolon giymek olabilir :)

tesekkür ederim arkadaslar bodruma giitim ordan asosta olan yazlıgıma gittim ordanda istnbula toplam 1800 km civarı yol yaptım arkadasımızım dedigi gibi seferihisar yolu cok kötü ama motoru denemiş oldum gercekten iyi bi motor güzel bir yolculuk oldu gezilerde görüşmek dilegiyle

Ne güzel dolaşmışsın dostum.Darısı inşallah benim de başıma:pale:

boo74
arkadaş gidip dönmüş :mrgreen: geç kaldın :)
1800km yol yapmış.

senin zat ne oldu dostum???sattınmı??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar