İstanbul Beşiktaş'tan merhabalar

Merhaba arkadaşlar. Ben henüz motor kullanıcısı sayılmam.B sınıfı ehliyetimi A2 sınıfına çevirmek için kayıt gerçekleştirmeyi düşünüyorum bugünlerde. bi kaç gün araştırma yaptım ve Kawasaki Ninja 250R'ın bana uygun olduğunu gördüm. Başlangıç için, her konuda sizlerin tavsiyeleri nelerdir acaba merak ediyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kontrolsüz güç imamın kayığına götürür ...125cc iyidir başlagıç için

Hoşgeldin ve 250 lik makinayı nasıl kendine uygun buldun pek anlayamadık...bence cbf 150 ile başla ve en az 1 yıl kullan sonra düzgün bir makina alırsın derim.

teşekkür ederim arkadaşlar hoşbuldum. açıkcası ninja 250r'ın modeli hoşuma gittiği için uygun gördüm :) kullanım açısından ne kadar uygun olur benim gibi bir acemi için onu bilemiyorum tabi ki. fakat yakınımdaki bir kurstan eğitim hocasıyla görüştüm ve ninja 250r ın uygun olup olmayacağını sordum, motor hocası çok güzel bi başlangıç dedi. hız delisi değilim, çok kontrollüyümdür. açıkcası motoruda artık istanbul'un lanet trafiğinden bir nebze kurtulmak için istiyorum. adem80 ve scooterist arkadaşlarımın dediği gibi cbr 125 lere baktım bu motorda fena değil. üstelik fiyat açısından da daha uygun. acemiliği bununla atlatıp ilerde 250 -> 600 ve 1000 liğe kadar gidebilir diye düşünmeye başladım şimdi de :) ehliyet sınavının da temmuzda olması biraz üzücü oldu :/ o zamana kadar kaçak kullanırım diye düşünüyordum fakat yakalanınca yaptırımı ağırmış araştırmalarıma göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar