İstanbul Bağdat Caddesinden Merhabalar !

Merhabalar Herkese :)

Ben Umut... İstanbul Anadolu Yakasında Suadiye Bağdat Caddesinde oturuyorum.

3 Senedir yazdan yaza Suzuki AN125 Scooter Kullanıcısıydım. Fakat artık racing türüne geçiş yaptım. Şimdi Hyosung GT250R kullanmaktayım. Motorumu yaza kadar pek kullanmayacağım diye söz vermiştim kendime fakat dayanamadığım için yerler her kuru olduğu zaman, hava soğuk olsada caddede güzel bir tur atıyorum :)

Eğer sizlerde böyle ufak etkinlikler, buluşmalar, cadde turları vs. yapıyorsanız bende seve seve katılırım. Gencim, hareketliyim ve soğuktada kullanırım motorumu. Yağmur olmadığı sürece her zaman gelirim :) Sizlerle tanışıp konuşmayı ve beraber motor kullanmayı isterim... Umarım en kısa zamanda görüşürüz. Dediğim gibi, bu civarlarda olan ve bana buluşma ve turlar hakkında yardımcı olabilecekler varsa msn adresimi ekleyebilirler... Tekrardan herkese merhabalar. En yakın zamanda görüşmek üzere ! :)

Bende anadoLu yakasında ikamet etmekteyim.. Bende kısmetse Hyosung Gt250R aLmayı düşünüyorum.. Motorumu aLıyım cadde etkinLikLerini hep beraber organize edebiLiriz inş :)

hoşgeldiniz , gt250r güzeldir , 2 kere kullandım fakat çok yorucu bir oturuş pozisyonu var.

Tekrar hayırlı olsun ve hoşgeldiniz. Hyo gt250r hakını veren güzel bi motosiklet. İyi sürüşler

ah be dostum 1 hafta önce yazsaydın ben hyo mu satmamış olurdum ve bikaç günde olsa gezerdik :) ben nerdeyse hergün caddedeydim :) muhakkak görmüşsündür zaten sarı hyo mu :D cuma-c.tesi akşamları suadiye s virajında toplanır motorcu çocuklar muhabbetleride gayet iyidir..çok mütevazi ve cana yakın insanlardır biz her hafta oturur çekirdek çıtlardık onlarla :) sadece yüksek cc motorda yok her cc den her cinsten motor var :)

ah be dostum 1 hafta önce yazsaydın ben hyo mu satmamış olurdum ve bikaç günde olsa gezerdik :) ben nerdeyse hergün caddedeydim :) muhakkak görmüşsündür zaten sarı hyo mu :D cuma-c.tesi akşamları suadiye s virajında toplanır motorcu çocuklar muhabbetleride gayet iyidir..çok mütevazi ve cana yakın insanlardır biz her hafta oturur çekirdek çıtlardık onlarla :) sadece yüksek cc motorda yok her cc den her cinsten motor var :)

MSN Adresini Ekledim Dostum.. Oradan Konuşalım Mümkünse

Cuma ve cumartesi akşamları arayacağınız en sıcakkanlı motorcular S virajında olur gelin çekinmeyin konuşun. Benim asya yı görürseniz garanti gelin. Yada caddede bağıran siyah enduromu crossmu oldu belli olmayan bi motor görürseniz o benimdir. kaskımın arkasındaki Fırat stickerindan tanıyabilirsiniz. Yada öküz tipi botlarımdan :mrgreen: Motorumda Bu ama arka çantasını kaldırdırdım

Cuma ve cumartesi akşamları arayacağınız en sıcakkanlı motorcular S virajında olur gelin çekinmeyin konuşun. Benim asya yı görürseniz garanti gelin. Yada caddede bağıran siyah enduromu crossmu oldu belli olmayan bi motor görürseniz o benimdir. kaskımın arkasındaki Fırat stickerindan tanıyabilirsiniz. Yada öküz tipi botlarımdan :mrgreen: Motorumda Bu ama arka çantasını kaldırdırdım

Yakın bir zamanda mutlaka uğrayacağım o zaman yanınıza :) Motorda aklımda, tamamdır :) Fırat stickeri bendede var ama yapıştırsam mı diye düşünmekteyim hala :D

Yakın bir zamanda mutlaka uğrayacağım o zaman yanınıza :) Motorda aklımda, tamamdır :) Fırat stickeri bendede var ama yapıştırsam mı diye düşünmekteyim hala :D

severim fıratı kaskımın arkasında ufak bitane duruyo yastıkta amuda kalkmış şekilde. Oda kimse ben olduğumu anlmaıyo bi gösterge olsun diye var zaten.

Canlı yayın bağlantısı gibi olmuş hoşgeldin :) EE orada durum nedir Umut aktarabilir misin? :D

dostum bu makina büyük kulübün önünde taksinin vurup kaçtığı makina değil mi ? yanında yeşil ninja 250 ile beraberdin :) yanlışmı hatırlıyorum ?
hatta eldiven sayesinde taksicinin kaşı ampul gibi şişmişti :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar