İstanbul avrupa yakasından selamlar .

İstanbuldan herkeze merhaba ben 7 yasından berı honda ya hastayımdır . honda civic e de hastayım ama motoru seviyorum :) rüzgarla birleşmeyi seviyorum daha dogrusu abilerim . allah nasip ederse . 2014 de alıcagım ya aslında :D parayı biriktirip alıcagım 2014 de alıcagım her türlü de :D . yani motoru almadan herşeyi öğrenmek istiyorum . deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum :) bilgilerinizi öğrenmek istiyorum . . yaşım 16 - dır abilerim . istanbulda oturuyorum . böle sizinle motorumu alınca çok uzun yol değilde . filan böle gezmelere katılmak istiyorum .

hoşgeldin motorcu genç,2014te alacağın motorun şimdiden hayırlı olsun :)
ama
sürüşle ilgili tecrübeler anlatmayla değil yaşamayla öğrenilir,bunun dışında öğrenmek istediğin herşey için tam yeri burası diyebilirim ;)

:bestmt: e hoşgeldin kardeşim kasksız ve ehliyetsiz çıkma sakın :)

hoşgeldin motorcu genç,2014te alacağın motorun şimdiden hayırlı olsun :)
ama
sürüşle ilgili tecrübeler anlatmayla değil yaşamayla öğrenilir,bunun dışında öğrenmek istediğin herşey için tam yeri burası diyebilirim ;)

hoş bulduk abi - 2013 modeli çıkar inşallah ben alana kadar :D abilerimden rica ederek bana az cok motoru anlatmalarını ıstıyecegım motorcu abılerıme realde.

hoşgeldin..........
hoş bulduk .abi

:bestmt: e hoşgeldin kardeşim kasksız ve ehliyetsiz çıkma sakın :)

hoş bulduk abi kask - ehliyet - ceket - pantolon eldiven bunlarsız cıkmam saten :) arabayla cıkıyorumda :D ama arabada bişey olmuyor :D :cherry::thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar