Istanbul-ankara

hay maksi scooterın gözünü seviyim uzun yolda birde cruise control aparatı al tak ben hiç takmadım ama gördüm satılıyor ucuzda bir şey 5-10 milyon ohh paşa paşa git sıkıldınmı uzat bacakları geril yoruldunmu ver artçına o sürsün sen geç arkaya uzan uyu :)

Ankara istanbul arası senede nerdeyse 7-8 kez gider gelrim motorlada araba ilede gittim olr :)

Ybr 125 ile 6 saatte gidip 5 buçuk saatte gelmiştim 2006 yılında tebe :p gelirken mola vermemiştim ama sen ortalama 6 saatte gidersin malum iki kişi dinlenmen lazım motor falanda şişmez ben yazın ortasında gittim merak etme.

Bikeresindede 2.5 saatte gelmiştim :p araba ile
Atmaca değil yanlız murat beyy :)
Sanırım R1 ile 2 saat sürmez bu yaz gidicem :p

400 km yol. gerisini hesapla.
kışın şehirler arası yol gidiyorsan hava tahminindeki rakamlara aldanma onlar merkezdeki sıcaklıklardır. Dağ yollarında sıcaklık 5 derece filan düşer. ayrıca kaskında buğu camı ve çenelik olması lazım. sıcaklık 10 derecenin altındaysa ne kadar kalın eldiven giyersen giy ellerin üşüyecektir. elcik kılıfı lazım. gece gitmek gibi bir niyetin yok umarım. uzun lafın kısası ekipmanın ne kadar tam olursa olsun 10 derecenin altındaki sıcaklıkta dağ yollarında üşümeme garantisi yoktur. atlayın trene gidin hem daha ucuza patlar hem rahat

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar