İstanbul-Adapazarı, Adapazarı-İstanbul x 2 Tavsiyeler

İyi yol yapmışsın,pazar günü bende biraz turladım :)Sınavlar nasıl geçti peki :)Tekrar gelirsen görüşelim..

Merhaba Sınavlar iyiydi teşekkürler :) Mayıs ayının son haftası Final Sıınavları için tekrar geleceğim. Elbette görüşürüz neden olmasın. Gelirken haberdar ederim.

Yolda büyük araçların rüzğarı etkilemiyor mu ?Ben daha yeni alışmaya başladım motora ondan dolayı etkileniyor da olabilirim..İki aydır kontak açmamıştım ilk basışta çalıştı :)

Deryali ile orada görüştük.
Bana yagmurlu olacagı halde gelecegini söylemişti beni kararlılıgı etkiledi. :) Cesaret isteyen birşey Körfez'den Kampüse kadar yagmur çok kötüydü.
Aklım hep ondaydı gördügümde sevindim 2. gün ise Ali hocam ın dedigi gibi hava ve yol cok keyifliydi yollar kurumuştu.
Fotolar güzel giriştekini çok beğendim.
Birdahaki finalde yada daha yakın bir zamanda :mrgreen:görüşmek üzere.

Yolda büyük araçların rüzğarı etkilemiyor mu ?Ben daha yeni alışmaya başladım motora ondan dolayı etkileniyor da olabilirim..İki aydır kontak açmamıştım ilk basışta çalıştı :)

Vespa tabi elbette çalışacak kolaymı Vespa olmak ;)
Yolda araçlar etkilemiyor bugune kadar beni boğaz köprüsündeki büyük lodos haricinde rüzgar pek etkilemedi. Ancak 140 ile giderken gidonu tuttmak artan rüzgar sirkilasyonu yüzünden biraz güçleşebiliyor.

Deryali ile orada görüştük.
Bana yagmurlu olacagı halde gelecegini söylemişti beni kararlılıgı etkiledi. :) Cesaret isteyen birşey Körfez'den Kampüse kadar yagmur çok kötüydü.
Aklım hep ondaydı gördügümde sevindim 2. gün ise Ali hocam ın dedigi gibi hava ve yol cok keyifliydi yollar kurumuştu.
Fotolar güzel giriştekini çok beğendim.
Birdahaki finalde yada daha yakın bir zamanda :mrgreen:görüşmek üzere.

Emrullah dostum çok memnun oldum tanıştığımıza 1.gün yağmur bazen öyle etkili idiki. Önümdeki ve yanımdaki araçların tekerlerinden yansıyan yağmur tozları havada rüzgarla kuvvetlenen yağmurlar heryerimi doldurdu ve 100metre önümü bile zor görüyordum ancak hız kesmeden devam ettim.

2.Gün çok daha iyiydi. 1saatte geldim 1.3 saatte döndüm. Akşam motosiklet kullanmak biraz daha zor Arabaların bizi fark etmesi daha güçleştiği için dikkatli olmakta fayda vardı.

Elbette ilk fıorsatta görüşürüz artık bundan sonra ;)
Hoşça-Dostça

Son düzenleme:
beyler adapazarlılar tanışalm bi gün.bende sakarya ünide okuyrm.tanıyalm birbirimizi. bunu kim ayarlarrrr:mrgreen:

bende adapazarlıyım :)arada gidiyorum motorumla evimizde var orda tanışalım bir ara...beykurt bölüm nedir kaçıcı sınıf ayrıca?

bende adapazarlıyım :)arada gidiyorum motorumla evimizde var orda tanışalım bir ara...beykurt bölüm nedir kaçıcı sınıf ayrıca?

bilgisayar mühendisliği 1.sınıf aga.bende yurtta kalıorm atatürk spor salonun orda.2 haftada bir haftasonları istanbula geliorm onun haricinde adapazarındaym.beyler havalar ısındığında vizelerden sora herkes gelecek nasılsa adapazarına.herkes bi yorum yazsın tanışalım vizenin olduğu gün çıkışta buluşur biyerlere gideriz

bilgisayar mühendisliği 1.sınıf aga.bende yurtta kalıorm atatürk spor salonun orda.2 haftada bir haftasonları istanbula geliorm onun haricinde adapazarındaym.beyler havalar ısındığında vizelerden sora herkes gelecek nasılsa adapazarına.herkes bi yorum yazsın tanışalım vizenin olduğu gün çıkışta buluşur biyerlere gideriz

bilgisayar müh. 3. sınıftayım ben de, oralarda siyah bi regal raptor görmüşsündür mutlaka, bil ki benim :cat:

Arkadaşlar mayıs'taki finallere girmeden önce buradan haberleşelim. Sınav sonrası bir yerlerde buluşalım motorları dizelim şöyle yan yana :)

Arkadaşlar hafta sonu 2 gün yine gidip geliyorum.
hafta sonu aynı yerde sınavları olan ve motorla gidecek olanlar varsa beraber gidebiliriz. Ayrıca 1 kişilik boş yerim var duyrulur :)

Arkadaşlar hafta sonu 2 gün yine gidip geliyorum.
hafta sonu aynı yerde sınavları olan ve motorla gidecek olanlar varsa beraber gidebiliriz. Ayrıca 1 kişilik boş yerim var duyrulur :)

Hafta sonu Cumartesi-Pazar sanırım..Bekleriz..:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:51 PM ----------

Kazımpaşaya gidelim köfte salonlarının önüne dizelim :) köfteleri götürelim..Olmaz mı ?
Teklifim halen geçerli :)

Mayıs finallerine İstanbul'dan motorla gidecek yokmu yahu ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:26 PM ----------

Hafta sonu Cumartesi-Pazar sanırım..Bekleriz..:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:51 PM ----------

Teklifim halen geçerli :)

Kazım paşa neresi bilemiyorum ama gideriz :) Benim motoru görünce yanıma gel tanışalım :)

Mayıs finallerine İstanbul'dan motorla gidecek yokmu yahu ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:26 PM ----------

Kazım paşa neresi bilemiyorum ama gideriz :) Benim motoru görünce yanıma gel tanışalım :)

Kampüse 6 km mesafede bakınız http://www.kazimpasa.com/

Üniversiteye beni sokmazlar :mrgreen:biz okulu çoktan bıraktık..Pazar gelirsen görüşebiliriz..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:42 PM ----------

Benim ev kampüse 2 km kadar mesafede ..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar