İyi yol yapmışsın,pazar günü bende biraz turladımSınavlar nasıl geçti peki
Tekrar gelirsen görüşelim..
Yolda büyük araçların rüzğarı etkilemiyor mu ?Ben daha yeni alışmaya başladım motora ondan dolayı etkileniyor da olabilirim..İki aydır kontak açmamıştım ilk basışta çalıştı![]()
Deryali ile orada görüştük.
Bana yagmurlu olacagı halde gelecegini söylemişti beni kararlılıgı etkiledi.Cesaret isteyen birşey Körfez'den Kampüse kadar yagmur çok kötüydü.
Aklım hep ondaydı gördügümde sevindim 2. gün ise Ali hocam ın dedigi gibi hava ve yol cok keyifliydi yollar kurumuştu.
Fotolar güzel giriştekini çok beğendim.
Birdahaki finalde yada daha yakın bir zamanda :mrgreen:görüşmek üzere.
bende adapazarlıyımarada gidiyorum motorumla evimizde var orda tanışalım bir ara...beykurt bölüm nedir kaçıcı sınıf ayrıca?
bilgisayar mühendisliği 1.sınıf aga.bende yurtta kalıorm atatürk spor salonun orda.2 haftada bir haftasonları istanbula geliorm onun haricinde adapazarındaym.beyler havalar ısındığında vizelerden sora herkes gelecek nasılsa adapazarına.herkes bi yorum yazsın tanışalım vizenin olduğu gün çıkışta buluşur biyerlere gideriz
Arkadaşlar mayıs'taki finallere girmeden önce buradan haberleşelim. Sınav sonrası bir yerlerde buluşalım motorları dizelim şöyle yan yana![]()
Arkadaşlar mayıs'taki finallere girmeden önce buradan haberleşelim. Sınav sonrası bir yerlerde buluşalım motorları dizelim şöyle yan yana![]()
Arkadaşlar hafta sonu 2 gün yine gidip geliyorum.
hafta sonu aynı yerde sınavları olan ve motorla gidecek olanlar varsa beraber gidebiliriz. Ayrıca 1 kişilik boş yerim var duyrulur![]()
Teklifim halen geçerliKazımpaşaya gidelim köfte salonlarının önüne dizelimköfteleri götürelim..Olmaz mı ?
Hafta sonu Cumartesi-Pazar sanırım..Bekleriz..:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:51 PM ----------
Teklifim halen geçerli![]()
Mayıs finallerine İstanbul'dan motorla gidecek yokmu yahu ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:26 PM ----------
Kazım paşa neresi bilemiyorum ama giderizBenim motoru görünce yanıma gel tanışalım
![]()