İstanbul---->Abant Gezisi

Nitrious81 Bilgin süper bi gezi yapışsınız... Abi ben gelince benimle de Abant gezisi yapıcaksın di mi kıskanırım bak sonra :p Özledim seni ya. Kazasız belasız gez e mi?:wiinkk:...

Ayıpsın cagdasım sen gel senın le her yere gıderım ben :) Bende ozledım yavss neyse bende İstanbuldayım nasıl olsa artık gorusuruz artıkın demı :queen:

evet geziniz süper olmuş resimlerde süper motorlarda helal olsun size bende motor almayı düşünüyorum ciddi ciddi bunlardan alayım dedim bizim kuzen kanuni caracal dedi vitesli motor kullanmayı dad bilmiyoss napıcaz bilmiyorum ama eger alırsam ki kesin alıcam en fazla 2 haftam var kararsızım hala ne alsam diye. alınca sizlerle tanışıp bu eglenceli gezilere katılmak isterim

evet geziniz süper olmuş resimlerde süper motorlarda helal olsun size bende motor almayı düşünüyorum ciddi ciddi bunlardan alayım dedim bizim kuzen kanuni caracal dedi vitesli motor kullanmayı dad bilmiyoss napıcaz bilmiyorum ama eger alırsam ki kesin alıcam en fazla 2 haftam var kararsızım hala ne alsam diye. alınca sizlerle tanışıp bu eglenceli gezilere katılmak isterim

tabiki bekleriz her zaman...:cat:

tebrikler beyler iyi gezmişsiniz.tam ortada benim greydragon da olsaydı tam süper olurdu :queen:

cok guzel bı gezı olmus abant ta harıka gercektende haftaya bendemı gelsem ne yapsam

tebrikler beyler iyi gezmişsiniz.tam ortada benim greydragon da olsaydı tam süper olurdu :queen:

özrace seni görememek üzdü gerçekten :)
Keşke sende olsaydın ....
Diğer arkadaşımda yanımda :)
Hayıflanarak bakıyor fotoğraflara :) ehueee :)
Gitmeseymiş bodruma :) :) :) :)
(Keşke bende olsaydım diyor .... :) :)

4 motorun hepsi asya motormu? 2 motorun ön disk firenleri sagda diger 2 sinin solda :)

birdahaki gezimizde daha kalabalık oluruz inşallah.. kıştan beri iççimde şöyle bi uzanmak vardı bu gezide hala dün yapmışım gibi iyi geldi..

insan bizede haber verridi boludan gelip tanışırdık ama neyse artık başka sefere ellerinize sağlık:rendeer:

inşallah bidahike haberleşiriz.. ordaykende düzceden katılan nitrious81 keşke haber verseydik demişti.. ama herşey bi anda oluverdi.. :cherry:

Konuyu yeni gördüm 10 numara gezi olmuş 25 gezi (25 olayını halen çözemedim ama güzel birşey olsa gerek bende yazdım:p) :rendeer::cat:

25 karakter mesaj yazma sınırı o bakımdan :cat: teşekkürler

Anladımda 25 yazınca noluyo 25 karakter etkisiz mi kalıyo ne espirisi var çözemedim yada benim espiri anlayışım kıt bazıları yazmış sonuna kahkahalar koymuş falan :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar