İstanbul---->Abant Gezisi

Anladımda 25 yazınca noluyo 25 karakter etkisiz mi kalıyo ne espirisi var çözemedim yada benim espiri anlayışım kıt bazıları yazmış sonuna kahkahalar koymuş falan :queen::queen:

25 işin espirisi işte karakter hakkını dolduruyor..ama bu işin bi kolayıda var hatta bugün topiğini de görmüştüm..

inşallah bigün hatta ben askerden gelince hepberaber gezeriz yine :cherry: bizede hatırlatmış oldun güzel günleri teşekkürler..

dostlar boluya gelişiniz bizi gururlandırdı ama insan gölcük e de gelir be kardeşim aklınızda olsun boluda gölcük diye bi cennet daha var

tekrar gelecek olursanız siteden haber verin biz bolu mt gurubu ile de tanışmış olursunuz selamlar

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o karsıdan cektıgınız yer buyuk otel cok guzeldır orda kalmıstım ama kısın cok guzeldır abantgolu buz tutar. tam kac km yol yaptınız kac saatsurdu kac depo benzın gıttı motorlarda sorun varmıydı acaba?

havalar soğuduya gezılerımız yok barı gezenlerın resımlerıne bakalım avunalım bırazda nostalji olsun ismail bu arada burda daha bır genç çıkmışsın abıcım :)2 yıl fark edıyor demekki güzel gezı olmuş motorlar harıka

havalar soğuduya gezılerımız yok barı gezenlerın resımlerıne bakalım avunalım bırazda nostalji olsun ismail bu arada burda daha bır genç çıkmışsın abıcım :)2 yıl fark edıyor demekki güzel gezı olmuş motorlar harıka

bende dikkat ettimde ayakabılar aynı :queen:

o karsıdan cektıgınız yer buyuk otel cok guzeldır orda kalmıstım ama kısın cok guzeldır abantgolu buz tutar. tam kac km yol yaptınız kac saatsurdu kac depo benzın gıttı motorlarda sorun varmıydı acaba?

3,5 saat sürdü... (7,5 litre) istanbul-düzce + abant (aklımda kaldığı kadar 25-30 km )

gidiş geliş 2,5 depo (9-10 litre benzin yaktı namıssız... ).

Geç bir cevap ama olsun ...
Hiç bir şey unutulmaz ... :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:43 ----------

bende dikkat ettimde ayakabılar aynı :queen:

Dost başa düşman ayağa bakarmış... ::winkwink (ayakkabılar hala duruyor :p )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar