İstanbul---->Abant Gezisi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
guzel gezi olmus..:cat:ama fotolar daha cok olsaydı daha iyi olurdu .bizde boluluyuz ama uzun zamandır abanta gidemedik ..fotolardan özlem giderelim bari..:p

Motosikleti
Forza 250
İşin diğer gezilerden farklı yanı;
Abal ve handedan İstanbul' dan geldi
nitrious Düzce' den geldi.
Bendeniz kalktım Zonguldak' dan geldim
Burada tanıstıgımız biri ile böyle bir gezide buluşmak süperdi

Burak..01

insan düzce'den geçerken akçakoca'ya da uğrardı.akçakoca'lıyım ama daha hiç abanta gitmedim.halbuki o oldukça yakın...ama en yakın zamanda gidecem...elinize yüreginize saglık...

evet gerçekten farklı ve güzel bi gezi oldu.. fotolar gelicek ama ne zaman bende bilmiyom:cherry:şimdilik bunlarla idare ediverin..:cherry:

Burak..01

abi güzel gezi olmuş.elinize yüreginize saglık.insan bir akaçkoca ya ugrardı.bn akçakocadayım...ve akçakocalıyım...

:cat:

uğrarız inşallah bidahakine daha kalabalık olur heralde... :cherry::cat: uzun zamandır istediğim bi tanışma ve geziydi...

Arkadaşlar:cat:
Zayıf noktalarımı gıdıklamayınız:pale: Düzce, Abant, Motur, Gezi, yapmayın cevvaller, etmeyin yiğitler:pale: zati yeğenim 2 yıldır neredesin len diye geydirip duruyor:pale: Bu hafta sonu gazlamalıyım gibi gibi:cat:
Teşekkürler

işte gezimiz böle başladı.. saat gecenin 00:45'i gibi

1001056va0.gif

1001068ri3.gif

1001060co6.gif

1001085df3.gif

buda nargile keyfimizden fatih(death):cherry:

1001106mz1.gif

Son düzenleme:
abi ilk resimde öcü gibi çıkmışım ha :mrgreen: güzel oldu şimdilik biraz gözlerimiz kaymış gibi çıksada formattanmı kaynaklandı neden bilmiyom... eline sağlık ismail abi..

Son düzenleme:
Epeyce foto yükledik sanırım :)
Bir kaç tane daha kaldı bu da final olsun şimdilik. :)
Fotoğrafların hepsine ayrı ayrı yazmak isterdim ancak düzenlemek bile 1,5 saatimi aldı :)
ama ayrı bir keyifti :)

1001083vt2.jpg

Son düzenleme:
abant su aralar acaip güzel... Arapların cok fazla ilgisi var.. Yerli turistlerden fazla araplar akın etmiş durumda... Haberim olsaydı bende gelirimdim... Geçen pazar günü gelmiştim en son.. Yukarıdaki Vericilerde ateş yakıp sucuk kızartmıstık...

Aslında Bolu MT nıye nıye haber vermedık dıye abant da hayfılandık durduk sonradan aklımıza geldıı.Evet dedıgın gıbı acayıp arap var Bız Kuwait lilieri gorduk adamlarda yakıt surunu yok bellı arabaları gemı gıbı GMC ler hehe :) Bız motora zor benzın yetıstırıyoruz adamlzara 5000cc araca bınıyo hee :) Neyse Insallah bır dahahkı sefere hep bırlıkte daha kalabalık olur.

motou aldığımdan beri böyle bi uzun yol ve gezi aklımdaydı.. benim için çok güzel oldu..abantta gerçekten araplarda vardı..:cat:

motoru aldığımdan beri en uzun yolumu yaptım.. fazla abartılacak bişeyde yokmuş.rahat gittik geldik..sakince gittikten sonra bi sorun yok..600 km kadar yol yaptık..

Son düzenleme:
Nitrious81 Bilgin süper bi gezi yapışsınız... Abi ben gelince benimle de Abant gezisi yapıcaksın di mi kıskanırım bak sonra :p Özledim seni ya. Kazasız belasız gez e mi?:wiinkk:...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar